Cartell de l'ALL DIGITAL Summit 2018 2018
Cartell de l'ALL DIGITAL Summit 2018 2018. Autor: All Digital. 2019. Llicència: Tots els drets reservats.

L'ALL DIGITAL Summit 2019 reunirà a més de 150 líders de xarxes i organitzacions que treballen per millorar les habilitats digitals de la ciutadania europea.

La Cimera proposarà i debatrà idees i solucions per fer front a dos temes centrals per a la xarxa: Les habilitats bàsiques digitals per a tothom, tema que ha estat sempre al centre del treball de la xarxa des de l'inici; i les habilitats STEAM, un tema més nou amb una importància creixent en què els centres de competència digital tenen un paper clau. 

L'esdeveniment ofereix una gran varietat de tallers, grups de discussió, sessions plenàries al voltant d’aquests temes i destaca específicament l’experiència de tres grans projectes: La Carovana STEM, Coding for Inclusion i Digital Development Competences System

Els i les participants exploraran i compartiran aquests nous enfocaments en una varietat de grups de discussió, tallers i sessions plenàries. La tarda del 10 d'octubre, es realitzarà l'acte de lliurament dels Premis ALL DIGITAL 2019.

Tota la informació sobre el programa i ponents podeu trobar-lo a la pàgina web de l'esdeveniment.