Les persones interessades podran escollir entre tres cicles: del 3 de juliol al 25 de setembre, del 9 d’octubre al 25 de desembre i del 22 de gener al 26 de febrer. No deixis passar l’oportunitat!

Imatge d'ordinador
Imatge d'ordinador. 2019. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

Per tal de continuar afavorint l’aprenentatge, el descobriment i l’experimentació al voltant de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació, All Digital Academy ha programat nous cursos sobre intel·ligència artificial i internet de les coses. Així doncs, les persones interessades a participar en les sessions formatives podran escollir entre tres cicles: del 3 de juliol al 25 de setembre (dotze setmanes), del 9 d’octubre al 25 de desembre (dotze setmanes) i del 22 de gener al 26 de febrer (sis setmanes).

Els dos cursos seran gratuïts, es faran en línia i estaran pensats per a persones educadores o persones formadores de persones adultes interessades en la intel·ligència artificial i la internet de les coses amb pocs coneixements. Els cursos buscaran afavorir la comprensió i l’adquisició de les habilitats bàsiques sobre intel·ligència artificial i internet de les coses, obtenir els coneixements necessaris per a configurar i oferir experiències d’aprenentatge i sensibilització atractives per a alumnat adult i facilitar un distintiu que certifica la participació i/o la superació de la formació a partir dels resultats de diverses proves d’autoavaluació.

Per una banda, el curs sobre intel·ligència artificial comptarà amb sis mòduls que aprofundiran en la història, el funcionament, les aplicacions i l’ètica, entre altres. Per altra banda, el curs sobre internet de les coses disposarà de dotze mòduls que parlaran dels fonaments, de la interconnexió i la comunicació, de les arquitectures informàtiques, de les eines de programari, de la interacció amb les persones usuàries i de la seguretat, la privacitat i l’ètica, entre altres. Pel que fa al format, es preveuen dues hores setmanals durant unes dotze setmanes amb un total de vint-i-quatre hores que inclouen un temps d’estudi estimat. Els cursos i els materials seran totalment autogestionats i no hi haurà sessions sincròniques, però hi haurà tutors en línia disponibles per a formular preguntes. Finalment, la interfície, els continguts i les proves estaran disponibles en anglès.

Per a participar-hi, les persones interessades han d’apuntar-se en aquest enllaç en línia.