Noia fent la prova d'ACTIC al Punt TIC de Tremp
Noia fent la prova d'ACTIC al Punt TIC de Tremp.

Aquest estiu l’e-centre Tremp està duent a terme formació a diferents nivells:

D’una banda, els seus dinamitzadors fan de formadors del projecte “Connecta´t” impulsat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, a les persones en situació d'atur de la comarca del Pallars Jussà. El proper mes de setembre té previst realitzar la següent fase formativa on s’impartiran dos mòduls més.

D’altra banda, ha col·laborat amb l’Escola d’Administració Pública i el Consorci AOC en la impartició de la sessió formativa sobre Certificació i identitat digital a la qual van assistir treballadors/ores del món local i altres administracions de la Generalitat. Aquesta formació, a nivell de Pirineu, s’ha emmarcat dins del projecte Alt Pirineu Digit@l i ha estat un punt de partida per establir relacions periòdiques amb l’EAP.

I, per finalitzar, s’han programat dues sessions presencials informatives de l’acreditació ACTIC on s’han donat pautes del que significa aquesta acreditació, requeriments, centres col·laboradors, entre els que hi ha el Punt TIC de Tremp, juntament amb una fase de precs i preguntes. Hi han assistit entre les dues sessions aproximadament 25 persones provinents principalment d’administracions locals, departaments de la Generalitat i empreses privades.

Aquest mes d’agost l’activitat formativa quedarà aturada però els exàmens ACTIC es continuaran duent a terme.

Per conèixer tot el que fan a l'e-centre Temp podeu consultar la seva plana web.