La primera de les sessions del programa formatiu mTalent va tenir lloc el 29 d'octubre a Móra d'Ebre. Més 70 participants, la majoria estudiants, van omplir el Teatre Municipal La Llanterna per conèixer de la mà d'experts quines possibilitats professionals se'ls hi obren en el sector de la mobilitat.
 

Primera sessió del programa formatiu mTalent
Primera sessió del programa formatiu mTalent.

L'any passat es van descarregar més de 81 bilions d'aplicacions mòbils. I la tendència és a l'alça. La mobilitat és un sector en creixement però a Catalunya falten professionals especialitzats en aquest àmbit. Les grans empreses del sector acaben buscant treballadors fora de les nostres fronteres i la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació vol donar-li la volta a la situació.

La de Móra d'Ebre va ser la primera de les 20 sessions inicials del programa formatiu mTalent. En aquesta primera fase inicial es vol arribar a unes 2000 persones (aturats, estudiants o petits empresaris) per conscienciar-los del ventall de possibilitats laborals que ofereixen o també sobre com poden augmentar la productivitat del seu projecte empresarial. La formació va anar a càrrec del consultor TIC, Alejandro Castellano. També hi va participar el responsable de desenvolupament industrial TIC i mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Sergi Marcén.

A continuació podeu veure el vídeo que resumeix aquesta sessió:

 

 

També podeu veure la presentació que es va fer servir en la formació: