Premis Emprenedoria Caixa d'Enginyers
Premis Emprenedoria Caixa d'Enginyers. Tipus de lletra: Fundació Caixa d'Enginyers. Llicència: Tots els drets reservats.

La convocatòria de la Fundació Caixa d'Enginyers s'adreça a qualsevol empresa de l'estat espanyol que hagi estat constituïda legalment al 2015 o qualsevol empresa de l'estat espanyol que hagi estat constituïda anteriorment i que demostri una activitat empresarial rellevant a partir del 2015 (a nivell de facturació, equip, estratègia, etc.). Es premiaran els 3 projectes seleccionats pel jurat entre aquells que han presentat candidatura amb 5.000€ a cada un, subjectes a retenció i liquidats en un compte de Caixa d'Enginyers.

La data límit de presentació de projectes als Premis d'Emprenedoria per a la Ciència, la Tecnologia i la Innovació és el 30 d'octubre del 2016. Per a participar a la convocatòria cal descarregar aquí la fitxa resum executiu, emplenar tots els camps de la fitxa i adjuntar un enllaç al vídeo. Un cop omplert tots els camps s'ha d'enviar la fitxa resum executiu a fundacio@caixa-enginyers.com amb l'assumpte "Premis Emprenedoria 2016  + Nom del projecte".

El jurat tindrà en compte els següents criteris de valoració: que el projecte sigui viable i se'n pugui identificar un mercat i un target de clients clar, que sigui competitiu i inclogui elements diferenciadors respecte a altres propostes empresarials que ja existeixen, que sigui factible a través un d'un equip compensat i equilibrat i, per últim, que la proposta generi valor al mercat actual. Podeu descarregar les bases generals aquí.