Organitzacions col·laboradores de l'Academia de Telecentros
Organitzacions col·laboradores de l'Academia de Telecentros.

Dilluns passat, 22 d'octubre, es van obrir les aules virtuals del cicle formatiu d'octubre i novembre de l'Academia de Telecentros. Durant les properes setmanes, s'hi formaran 353 dinamitzadors/ores de tot l'estat, els quals han pogut triar entre 11 mòduls centrats en diferents temes relacionats amb la gestió dels telecentres, alfabetització, eines TIC, etc.

El campus pretén enfortir les capacitats i competències de les persones dinamitzadores, oferint-los una formació en línia reglada d'acord amb el perfil de competències TIC que s'articula amb la Unió Europea. Es tracta d'un model d'acreditació de competències digitals únic pel qual es treballa des de l'Asociación Comunidad Redes de Telecentros i que segons l'associació “permetrà treure la màxima rendibilitat possible als telecentres, de cara al desenvolupament de les zones en què estan immersos, contribuint als fins de l'agenda digital europea i fent que els telecentres i espais d'innovació social siguin una eina clau en la generació de les noves ocupacions relacionades amb les TIC”.

Aquest segon cicle formatiu ve precedit per la bona experiència del primer cicle, que es va desenvolupar els passats mesos de juny i juliol i va oferir formació a gairebé 400 persones.

Per a la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació (DGTSI) i la Xarxa Punt TIC aquest campus és una aposta per la formació i pels dinamitzadors/ores de la Xarxa, el seu esforç i la seva dedicació a continuar formant-se. En aquests dos primers cicles de l'Academia de Telecentros han participat un total de 79 professionals de la nostra Xarxa.

Per a més informació, podeu consultar aquesta notícia.