14a Setmana de la Ciència
14a Setmana de la Ciència.

La 14a Setmana de la Ciència a Catalunya (SC’09) tindrà lloc del 13 al 24 de novembre. Enguany els eixos temàtics centrals seran els conceptes d’evolució, creativitat i innovació, amb motiu de les celebracions de l’Any Internacional de l’Astronomia, l’Any Darwin, l’Any Europeu de la Creativitat i la Innovació, l’Any Monturiol i l’Any Cerdà.

En el marc de la Setmana de la Ciència es realitzaran diversitat d'activitats a tot Catalunya, com ara, jornades de portes obertes als museus, conferències, tallers, concursos, passejades mediambientals, cinema i molt més. Seran 424 actes de divulgació del coneixement científic i tecnològic a 73 localitats catalanes. El programa de l’SC’09 cerca fer encara molt més permeables els continguts científics mitjançant tractaments i enfocaments atractius, de veritable interès social.

Aquesta iniciativa està coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), amb el suport del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa i de nombroses institucions i entitats integrants del Sistema Català de Recerca i Innovació (prop de 200 en aquesta edició).

L’organització de l’SC’09 preveu una participació aproximada de 100.000 persones en els seus diferents actes.

Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar el dossier de premsa d'aquesta iniciativa.