El concurs d'innovació oberta SmartCatalonia Challenge promogut pel Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat celebra la seva dotzena edició amb l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.

Imatge de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya
Imatge de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.

Enguany, els tres reptes plantegen solucions basades amb tecnologia NewSpace d'observació de la terra. D'entre totes les propostes s'escolliran deu finalistes que, després de defensar la seva idea davant d'un jurat, optaran a un dels tres premis de l'edició.

Quins són els reptes?

  • Repte 1: Millorar l’estudi de la línia del litoral català mitjançant tecnologia d’observació de la Terra.
  • Repte 2: Avaluació i control de l’impacte en catàstrofes en produccions agrícoles mitjançant tecnologia d’observació de la Terra.
  • Repte 3: Monitorització i control de sequera en pastures mitjançant tecnologia d’observació de la Terra.

Quins són els premis?

  • Premi a la millor solució del Repte 115.000 € destinats a realitzar una prova pilot amb l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya + presentar la proposta en el marc de l’Smart City Expo World Congress.
  • Premi a la millor solució del Repte 215.000 € destinats a realitzar una prova pilot amb l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya + presentar la proposta en el marc de l’Smart City Expo World Congress.
  • Premi a la millor solució del Repte 315.000 € destinats a realitzar una prova pilot amb l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya + presentar la proposta en el marc de l’Smart City Expo World Congress.

Les inscripcions ja estan obertes. Consulta tots els detalls a les bases del concurs.