L'estratègia SmartCAT de la Generalitat de Catalunya i Ubiqum Code Academy han llançat les beques "Women Who Code", en el marc del Dia Internacional de les Nenes en les TIC. S'adrecen a dones d'entre 22 i 30 anys i ofereixen un 25% de descompte en un curs intensiu de desenvolupament web.

10 beques per a la formació "Java Web & Mobile Developer" d'Ubiqum
10 beques per a la formació "Java Web & Mobile Developer" d'Ubiqum. Autor: SmartCAT. Llicència: Tots els drets reservats.

Les beques són per realitzar el curs "Java Web & Mobile Developer" que imparteix Ubiqum. Es tracta d'una formació de 800 hores de durada, que es desenvolupa durant 20 setmanes. Està oberta a dones sense experiència en programació, que esdevindran "Junior Full Stack Developer".

S'ofereixen 10 beques adreçades a dones entre 22 i 30 anys, de nacionalitat espanyola o amb permís de treball a la Unió Europea, amb un títol universitari superior en una disciplina de ciències o enginyeria i amb un nivell de conversa en anglès mitjà/alt.

Les candidates que compleixin aquests requisits podran beneficiar-se de la beca "Women Who Code" que ofereix un 25% de descompte sobre el preu del curs, valorat en 8.000 euros, i la condició que només pagaran la totalitat de l’import descomptat (6.000 €) quan hagin acabat el programa de formació i trobin feina com a desenvolupadores web.

Més informació