Punt TIC

Setmanari Punt TIC
12 de juliol - núm. 849

 
 
Imatge de l`App IZI Records
 
Una app que elabora vídeos personalitzats de concerts
 

IZI Record és una de les 42 startups que van formar part de l’estand d'ACCIÓ del Departament d’Empresa i Treball dedicat a les startups catalanes en el marc del 4YFN Barcelona 2021. És una app mòbil basada en intel·ligència artificial que produeix vídeos de concerts de forma col·laborativa amb més de 200 càmeres.

 
 
Guia de Defensa Digital per a Organitzacions Socials
 
Guia per a practicar l'autodefensa i seguretat digital
 

La 'Guia de Defensa Digital per a Organitzacions Socials' té com a propòsit brindar eines per a millorar la seguretat digital dels qui defensen els drets humans i els drets de la naturalesa. Ha estat creada per organitzacions socials de l'Equador i compta amb eines i exercicis pràctics per a aplicar al nostre dia a dia a través de sis temes.

 
 
Imatge de l`app Dades X Comerç
 
Co-creant eines digitals per afavorir el comerç de proximitat
 

El passat 7 de juliol de 2021 es va presentar l'app Dades X Comerç, eines digitals basades en dades obertes que respon a la necessitat de transformació digital del petit comerç per tal que aquest pugui utilitzar les dades de forma estratègica. 88 comerços ja la tenen implantada i en poques setmanes quasi 200 comerços de la ciutat de Barcelona la tindran.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Acte d`inauguració del Centre d`Alt Rendiment en esports electrònics de Sant Feliu

Sant Feliu inaugura el Centre d'Alt Rendiment en esports electrònics

El Centre d'Alt Rendiment (C.A.R) en esports electrònics HERON Sant Feliu és una iniciativa pionera en tractar-se d’uns dels primers CAR’s d’eSports públicoprivat d’Europa. Donarà resposta a una part de la població de Sant Feliu amb interès per aquest sector tot treballant el fenomen d'una manera social, local i inclusiva.Taulell d`Ofertes Punt TIC

Noves ofertes de feines al Taulell d'Ofertes Punt TIC

Colectic busca nous perfils professionals: tècnic/a de suport pedagògic i anàlisi de dades (substitució per permís de maternitat); tècnic/a informàtica de desenvolupament web, especialitzat/da en Drupal i tècnic/a informàtica de manteniment de sistemes i xarxes locals, amb experiència amb programari lliure. 
 
NOTÍCIES
 

Il·lustració de l`eina SELFIE

SELFIE fomenta l’ús de tecnologies educatives innovadores

SELFIE és una eina gratuïta dissenyada per ajudar les escoles a incorporar les tecnologies digitals a l’ensenyament, l’aprenentatge i l’avaluació. Es va desenvolupar basant-se en el marc de la Comissió Europea sobre la promoció de l’aprenentatge a l’era digital en organitzacions educatives.

 

La intel·ligència artificial a Barcelona

Desenvolupar tecnologies d'intel·ligència artificial a Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona fixa un marc normatiu per implementar la intel·ligència artificial respectant els drets digitals. La mesura de govern “Estratègia municipal d’algoritmes i dades per a l’impuls ètic de la intel·ligència artificial” servirà per a implementar aquesta tecnologia respectant els drets digitals de la ciutadania, fomentant l’humanisme tecnològic i apostant per models transparents, auditables i oberts. 

 
 
 
AGENDA
 
 
AI and Music Festival
Del 27 al 28 d'octubre, CCCB, Barcelona [+info]
Forma't online amb el Cibernàrium!
Del 16 de febrer al 31 de desembre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC