Punt TIC

Setmanari Punt TIC
14 de juny - núm. 845

 
 
 WIA-E Barcelona
 
Les dones al sector espacial amb WIA-E Barcelona
 

Les dones al sector aeroespacial representen avui dia un 24% del total d'ocupacions. Parlem amb Mireia Colina Fatjó, desenvolupadora de negoci al sector aeroespacial i fundadora i co-leader de WIA-E Barcelona. Mira el vídeo!

 
 
Campus d`estiu Punt TIC 2021
 
#SaveTheDate: Campus d'Estiu Punt TIC 2021
 

Aquest estiu, des de Punt TIC seguim al vostre costat us oferim quatre accions formatives per aprendre noves eines i incorporar-les als vostres espais. Els cursos estaran oberts del 5 al 18 de juliol a través del CampusLAB. Inscripcions obertes a través d'aquest formulari.

 
 
4 Years From Now Barcelona 2021
 
4 Years From Now Barcelona 2021
 

4 Years From Now (4YFN) és la plataforma d'innovació que discorre en paral·lel al Mobile World Congress (MWC) que se celebra cada any a Barcelona per a mostrar al món la millor selecció de l'emprenedoria nacional del sector mobile. Se celebra del 28 de juny a l'1 de juliol en Fira Gran Via.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Banner del SmartCatalonia Challenge 2021

Torna el repte innovador SmartCatalonia Challenge

L'SmartCatalonia Challenge és un concurs d'innovació tecnològica promogut pel Departament de Polítiques Digitals amb la Direcció General de Transports i Mobilitat. Fins al 23 de juliol està obert la convocatòriaPresentació de la Mobile Week 2021

Mobile Week 2021: tecnologia i ciutat

La tercera edició de la mWeekimpulsada per la MWCapital juntament amb la Generalitat de Catalunya, arriba plena d'activitats per tots els públics a 18 territoris catalans. Se celebrarà el mes de juny i juliol amb un seguit d'activitats adreçades a tota la ciutadania. 
 
NOTÍCIES
 

Repositori d`Apps F-Droid

F-Droid, el catàleg d'Apps de programari lliure

F-Droid és un catàleg d'aplicacions FOSS (Free and Open Source Programari) per a Android on les persones usuàries faciliten la navegació, instal·lació i el seguiment de les actualitzacions en el seu dispositiu. El coneixes?

 

Big data per lluitar contra el feminici

Els desafiaments del bigdata en la lluita contra el feminicidi

'Datos contra el feminicidio' és una sèrie de sessions interactives que es van realitzar el 2020 amb activistes i organitzacions de la societat civil que treballen amb dades de feminicidi. Ara, comparteixen en obert tots els materials treballats durant les diferents sessions. 

 
 
 
AGENDA
 
 
Exposició: "Mart: El mirall vermell"
Del 25 de febrer al 11 de juliol [+info]
AI and Music Festival
Del 27 al 28 d'octubre, CCCB, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC