Punt TIC

Setmanari Punt TIC
26 d'abril - núm. 838

 
 
ROBOCAT 2019
 
Sigues ambaixador/a de la ROBOCAT
 

La ROBOCAT busca estudiants que vulguin ser ambaixadors/es i tinguin ganes de participar en la promoció de la convocatòria a la seva escola, institut o universitat. Inscripcions obertes fins al 30 d’abril de 2021. 

 
 
Xerrada sobre gamificació, videjocs i gènere
 
351 missatges per a visibilitzar les Noies TIC
 

En el Dia Internacional de les Nenes en les TIC vam realitzar una campanya comunicativa per motivar les nenes i joves a triar carreres tecnològiques. Recupera el vídeo de la xerrada!

 
 
Convocatòria internacional `Bretxa digital i desigualtats: històries per al canvi`
 
Concurs de fotos sobre bretxa digital i desigualtats
 

La Digital Future Society impulsa un concurs de fotografies fins al 21 de maig que ajudin a conscienciar i a inspirar accions de canvi. T'animes a participar des del teu Punt TIC? Les peces guanyadores s'exposaran al MWC Barcelona 2021.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Llibres TIC per aquest Sant Jordi

La Xarxa Punt TIC recomana: Llibres TIC

Per la diada de Sant Jordi, des de la Xarxa Punt TIC us vam portar algunes recomanacions literàries TIC de novel·la, assaig i conte infantil. Esperem les gaudiu! A més, podràs trobar altres recomanacions sobre TIC i gènere al Repositori de Dones i TIC.Dinamitzador/a d`espai d’emprenedoria i coworking

Oferta de feina: dinamitzadora d'espai d’emprenedoria i coworking

La Fundació Catalana de Síndrome de Down busca una persona dinamitzadora d'un nou espai d’emprenedoria i coworking. Consulta tots els requisits en aquest enllaç 
 
NOTÍCIES
 

Trends.CAT

Un congrès per debatre les noves tendències d'innovació digital

Trends.CAT neix amb la intenció de conèixer les noves tendències del sector de l'innovació digital i difondre-les a la societat catalana. Se celebra del 28 al 29 d'abril en format en línia. Inscripcions obertes.

 

 Il·lustració de Cinta Arribas per a Agència SINC

Podcast sobre sobirania tecnològica

El diari El Salto va publicar el "Consultorio de Soberanía Tecnológica", una serie quincenal de 12 capítols en format podcast que analitza i desgrana diferents eines que usem per a accedir al món digital des de la sobirania tecnològica

 
 
 
AGENDA
 
 
Jornada: Solucions per lluitar contra la contaminació acústica
Del 26 d'abril al 2 de maig [+info]
Curs: Com realitzar un vídeo? Del guió i la filmació a l'edició
Del 11 al 18 de maig, Laboratori Social d’Innovació [+info]
AI and Music Festival
Del 27 al 28 d'octubre, CCCB, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC