Punt TIC

Setmanari Punt TIC
22 de març - núm. 833

 
 
Cooperativa Luciferases
 
Gènere i ciència per la transformació social
 

Luciferases és una associació sense ànim de lucre que aposta per aportar llum crítica al model científic hegemònic a través de la perspectiva feminista per trencar amb els imaginaris androcèntrics i estereotips sexistes. Vols coneixer-les? 

 
 
XI Cicle TIC i Presó
 
Apunta't al XI Cicle TIC i Presó
 

Sota el títol "L’impacte de les TIC com a eines educatives i de comunicació als centres penitenciaris. Innovacions digitals durant la pandèmia" el 25 de març tindrà lloc el XI Cicle Punt TIC i Presó organitzat pel CEJFE. 

 
 
Guanyadores dels Premis DonaTIC 2020
 
Tret de sortida a la 7a. edició dels Premis DonaTIC
 

El 25 de març a les 18 hores el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública dona el tret de sortida dels Premis DonaTIC 2021 amb un acte virtual que es podrà seguir en directe a través de YouTube.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Girona Emprèn parla de casos i experiències d`emprenedoria

Girona Emprèn parla de casos i experiències d'emprenedoria

Girona Emprèn organitza una xerrada el 25 de març a les 9.30h per a conèixer casos i experiències d'emprenedoria a través de Llagurt, un model de negoci nascut a Girona fa 10 anys per a conèixer de primera mà l’evolució d’un projecte emprenedor a empresa d’èxit i consolidada.All Digital Week 2021

Colectic participa a la All Digital Week 2021

El 26 de març se celebra l'All Digital Week 2021 d'ALL DIGITAL i Colectic participa amb el seu projecte STEAM on Edu explicant la plataforma i comunitat en línia per a persones educadores STE (A) M. Pots realitzar aquí la teva inscripció. 
 
NOTÍCIES
 

All Digital Week 2021

L'All Digital Week 2021 en línia

Del 22 al 31 de març torna l'All Digital Week 2021 un any més per donar a les persones eines i enfocaments per desenvolupar i millorar habilitats digitals. Està organitzat per l'associació europea ALL DIGITAL, en col·laboració amb diverses entitats sòcies a nivell local, nacional i europeu.

 

II Congrés de Competències Digitals

2a. edició del Congrés de Competències Digitals

La 2a edició del Congrés de Competències Digitals: ‘Ciutadania digital en temps de pandèmia’ debatrà els marcs de referència de les competències digitals, la bretxa digital i desigualtats, el benestar i la seguretat digital. El 24/03 en format virtual. Inscripcions gratuïtes.

 
 
 
AGENDA
 
 
Cursos per a persones dinamitzadores de Telecentres, Espais TIC i Organitzacions Socials
Del 8 al 28 de març [+info]
Xerrada sobre cultura del programari lliure de codi obert
30 de març [+info]
Exposició: "Mart: El mirall vermell"
Del 25 de febrer al 11 de juliol [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC