Punt TIC

Setmanari Punt TIC
22 de febrer - núm. 829

 
 
El 26/02 parlem de bretxa digital i connectivitat
 
El 26/02 parlem de bretxa digital i connectivitat
 

El 26/02 a les 10h et convidem a la trobada virtual per conèixer el projecte #ConnectemJA i Labdoo.org. Inscriu-te a oficina.tecnica@punttic.cat.

 
 
Informe sobre l`escalabilitat a la blockchain
 
Quines són els reptes de la tecnologia blockchain?
 

L’informe planteja els reptes d’escalabilitat que afronta la tecnologia blockchain i quines són les solucions en les que s’està treballant per donar-hi solució.

 
 
Premis GrausTIC 2021
 
Premis GrausTIC 2021
 

Els Premis GrausTIC distingueixen alls i les professionals, empreses o institucions que promouen l’ús de les TIC per millorar la innovació. Candidatures fins al 19 de març de 2021.

 
 
 
 
LA XARXA
 

BigBlueButton per les teves videoconferències

Utilitza BigBlueButton per les teves videoconferències

BigBlueButton és un sistema de conferències web de codi obert que posem a l'abast de la Xarxa Punt TIC.  Hem obert un curs dirigit als dinamitzadors/es que vulguin aprendre com funciona aquesta eina.Logo del projecte TAAACTIC

Participa al projecte europeu TAACTIC competències digitals

El projecte europeu TAACTIC en el qual col·labora la Fundació Esplai, té com a objectiu millorar les competències digitals de persones adultes de baixa qualificació i que estan en un procés de recerca de feina. Vols participar? 
 
NOTÍCIES
 

Primera edició del curs `Digital Welcome` de Colectic SCCL

15 reptes per a transformar els centres de dinamització digital

L'informe Robotics de la Fundació Ferrer Guardia és un estudi sobre els centres de dinamització digital a l'Estat espanyol i el seu rol en l'abordatge de les bretxes digitals existents en la nostra societat.

 

Imatge de l`helicòper Mars Ingenuity

Saps que 2021 és l'any de Linux a Mart?

La missió MARS 2020 va enlairar la Terra el passat 30 de juliol de 2020. Mesos més tard, finalment l'helicòpter Ingenuity ha arribat al planeta vermell i ha tocat terra sense problemes. Està governat pel sistema operatiu Linux i qualsevol pot utilitzar el codi.

 
 
 
AGENDA
 
 
Tallers d'hivern en línia a l'Òmnia Blanes
Del 20 de gener al 31 de març [+info]
Forma't online amb el Cibernàrium!
Del 16 de febrer al 31 de desembre [+info]
Il·luminació en escenaris 3D
2 de març [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC