Punt TIC

Setmanari Punt TIC
15 de febrer - núm. 828

 
 
Actualització del sistema operatiu a l`Òmnia Colectic
 
Actualització del sistema operatiu dels ordinadors Punt TIC
 

Fins abans de l’estiu la Secretaria de Polítiques Digitals del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat portarà a terme una actualització del sistema operatiu ordinadors de la Xarxa Punt TIC. 

 
 
Xerrada Dones, ciència i tecnologia
 
487 continguts encoratjadors sobre dones i ciència
 

L'11 de febrer es va commemorar el Dia de la Dona i la Nena en la Ciència 2021 i des de l'Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC vam realitzar una campanya a les xarxes socials per a reivindicar el paper de les dones i les nenes a la ciència i la tecnologia.

 
 
La BDT impulsa accions de captació del talent digital
 
La Barcelona Digital Talent t'ajuda a captar el talent digital
 

La iniciativa vol ajudar a captar talent digital amb accions de sensibilització i reorientació de professionals. Busquen centres com els Punt TIC interessats a generar nou talent digital. Inscriure't fins avui 15 de febrer

 
 
 
 
LA XARXA
 

Activitat de l`11 de febrer a l`Òmnia Sant Llorenç

L'Òmnia Sant Llorenç aprèn jugant sobre dones i ciència

L'11 de febrer el Punt Òmnia Sant LLorenç - Sant Pere Nord de Terrassa va jugar als Kahoot! que vam preparar per la diada de les Dones a la ciència amb els seus grups de nenes. Cartell de la formació d`iniciació en disseny i impressió 3D del Punt TIC Alta Ribagorça

Formació d'iniciació en disseny i impressió 3D

El PuntTIC de l'Alta Ribagorça posa en marxa un curs per a iniciar-se en el disseny, la impressió i l'animació 3D. El curs es realitzarà en línia i estarà a disposició de la resta de punts TIC a través del CampusLAB de Punt TIC. 
 
NOTÍCIES
 

II Congrés de Competències Digitals

Congrés de Competències Digitals

El II Congrés de Competències Digitals: ‘Ciutadania digital en temps de pandèmia’ debatrà els marcs de referència de les competències digitals, la bretxa digital i desigualtats, el benestar i la seguretat digital el 18/02 en format virtual. Inscripcions gratuïtes.

 

WTIC, el buscador de les dones TIC

WTIC: el cercador sobre dones tecnològiques referents

WTIC és un projecte que va néixer al 2019 de la mà de Dones en Xarxa, amb la col·laboració de Sheleader i el suport del Departament de Treball Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. Actualment formen part 60 dones expertes.

 

Canòdrom de la Meridiana

Convocatòria de residències al Canòdrom de la Meridiana

El Canòdrom de la Meridiana - Ateneu d'Innovació Democràtica de Barcelona comença una nova etapa llençant una convocatòria pública de residències per a desenvolupar projectes que treballin al voltant de la ciència, la tecnologia i la democràcia. Les propostes es poden presentar del 4 al 24 de febrer de 2021.

 
 
 
AGENDA
 
 
Forma't online amb el Cibernàrium!
Del 16 de febrer al 31 de desembre [+info]
Com aplicar la guia de cookies en la teva web?
24 de febrer [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC