Xerrada Dones, ciència i tecnologia
Xerrada Dones, ciència i tecnologia. Autor: Oficina Tècnica i de Dinamització. 2021. Llicència: BY-SA.

Durant tota la setmana, s'han realitzat 487 continguts encoratjadors a les xarxes que mostren iniciatives, activitats i refererents de dones i noies TIC per part de diferents organitzacions i persones. Així, les piulades i repiulades amb l'etiqueta #DonesTIC, #NoiesTIC i #11FDonesTIC van aconseguir 79,5 mil impressions en pantalla a Twitter. A Instagram, es van compartir al voltant de 35 posts i stories.

A més, vam realitzar xerrada en directe amb guanyadores dels Premis DonaTIC al nostre canal de YouTube amb Núria Salan, química i doctora en Ciència dels Materials i Enginyeria Metal·lúrgica; Agnès Malé Gabarró, estudiant del segon curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració de sistemes informàtics en xarxa; Andrea Querol de Porras, investigadora del Barcelona Super Computing Centre i Txell GrangerEnginyeria Tècnica Industrial i coordinadora del Pla DonaTIC. Van participar 32 persones de manera simultània en directe i ha obtingut des de llavors 153 visualitzacions totals a YouTube i 102 a Instagram.

També vam posar a disposició de les persones dinamitzadores i ciutadania dos Kahoots! sobre Dones Científiques i Inventores. Van jugar un total de 32 persones.

Us deixem un recull d'alguns dels missatges compartits!