Punt TIC

Setmanari Punt TIC
01 de febrer - núm. 826

 
 
Trobada virtual Grup DonesTIC
 
Un nou Grup DonesTIC, et sumes?
 

Aquest divendres 5/02 a les 10h et convidem a la primera sessió Grup estable sobre DonesTIC a la Xarxa. Parlarem dels recursos de la campanya de l'11de febrer i pensarem idees per a crear una propera acció conjunta. Realitza la inscripció a oficina.tecnica@punttic.cat.

 
 
Xerrada Dones, ciència i tecnologia
 
Xerrada Dones, ciència i tecnologia
 

L'11 de febrer de 10.30 a 11.30 hores realitzarem una xerrada sobre dones, ciència i tecnologia amb guanyadores dels Premis DonaTICNúria SalanAgnès Malé Gabarró i Andrea Querol de Porras. En directe al nostre canal YouTube.

 

 
 
Video 11F
 
Envia'ns el teu vídeo sobre dones i ciència!
 

Volem que persones dinamitzadores, participants dels diferents Punt TIC, dones STEAM i científiques, etc visibilitzin les aportacions de les dones STEAM i científiques gravant un vídeo d'entre 1-2 minuts màxim. Et sumes?

 
 
 
 
LA XARXA
 

Formacions 1er trimestre 2021 Punt TIC Palau

Formacions gratuïtes en línia al Punt TIC Palau

El Punt TIC Palau obre inscripcions per a les formacions gratuïtes en línia durant el primer trimestre del 2021 sobre diversos temes com fotografia, aplicacions mòbils o exercicis de memòria. Vols coneixer-les?Curs d’autoformació sobre dones TIC

Curs d’autoformació sobre dones TIC

En el curs d'autoformació sobre donesTIC aprendràs dades sobre els esterotips de gènere a la ciència i la tecnologia, recursos i activitats per aplicar al teu punt. Pots guanyar una insignia i aconseguir un certificat! T'apuntes? 
 
NOTÍCIES
 

Dia Internet Segura 2021

Internet Segura anima a sumar-nos al Safer Internet Day 2021

El dia 9 de febrer de 2021 se celebra el Dia de la Internet Segura (Safer Internet Day) a nivell internacional i el programa Internet Segura ens anima a sumar-nos amb alguns reptes, especialment adreçats a els nens i nenes i el jovent.

 

II Congrés de Competències Digitals

2a. edició del Congrés de Competències Digitals

La 2a edició del Congrés de Competències Digitals: ‘Ciutadania digital en temps de pandèmia’ debatrà els marcs de referència de les competències digitals, la bretxa digital i desigualtats, el benestar i la seguretat digital. El 24/03 en format virtual. Inscripcions gratuïtes.

 

Premis GrausTIC 2021

Premis GrausTIC 2021

Els Premis GrausTIC organitzats per l'Associació GrausTIC distingueixen alls i les professionals, empreses o institucions que promouen l’ús de les TIC i les fan servir per millorar la innovació. Es poden presentar les candidatures fins al 19 de març de 2021.

 

Convocades les Eleccions Agràries 2021 amb vot electrònic

La Secretaria de Polítiques Digitals i els Punt TIC col·laboren amb les Eleccions Agràries 2021

El termini per presentar candidatures finalitza el 7 de febrer i les votacions seran el 25 i el 26 de març. Es podrà votar per mitjans electrònics de manera remota i per mitjans electrònics de presencialment. S’han establert 209 punts d’acompanyament a la votació electrònica arreu de Catalunya i alguns d'ells són punt TICs.

 
 
 
AGENDA
 
 
El CTecno organitza un debat polític sobre tecnologia i digitalització
3 de febrer [+info]
Activitats: Setmana de la Dona i la Nena a la ciència a Girona
Del 8 al 14 de febrer [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC