Punt TIC

Setmanari Punt TIC
25 de gener - núm. 825

 
 
11f 2021
 
Celebrem el Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència 2021
 

L'11 de febrer es commemora el Dia de la Dona i la Nena en la Ciència i des de l'Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC animem un any més, a sumar-te a la campanya. 

 
 
Trobada d`innovació social digital
 
Així va ser la trobada d'innovació social digital
 

El passat 22 de gener vam parlar sobre innovació social digital amb Albert Pujol de CoEbreLab. Aquí pots recuperar el vídeo de la trobada! Si encara no ho has fet, suma't al canal d'innovació del Mattermost.

 
 
La Fundació Comtal ha guanyat el 2n premi Bit Bot Challenge 2020
 
[VÍDEO] Campus tecnològic virtual sobre programació Scratch i MakeyMakey
 

La Fundació Comtal ha guanyat el 2n premi Bit Bot Challenge 2020 pel Campus Tecnològic Tria, que es va realitzar de manera virtual sobre coneixements sobre programació Scratch i MakeyMakey

 
 
 
 
LA XARXA
 

Alumnat de l`Aula Oberta TIC del Punt Òmnia La Seu

Una aula oberta TIC a la Seu d'Urgell

El Punt Òmnia La Seu col·labora amb l’IES La Valira amb el grup d’Aula Oberta jove per donar a conèixer la importància de les TIC i del seu ús responsable.Projecte PowerUp

PowerUP: una acceleradora de videojocs a Sant Feliu

El passat 14 de gener va néixer PowerUP, l'acceleradora de videojocs de Sant Feliu de Llobregat impulsat per Sant Feliu Innova. 
 
NOTÍCIES
 

Focus group STEAMonEdu

Focus group sobre la comunitat educativa STEAMOnEdu

Colectic, soci del projecte Erasmus + KA3 "STEAMonEdu", organitza un focus grup de disseny participatiu "El nou marc educatiu STEAMonEdu", que se celebrarà en línia el dimarts 01/02/21.

 

Campanya `No More Matildas`

'No more Matildas' ajuda a trencar els estereotips de les dones a la ciència

L'AMIT ha engegat la campanya 'No More Matildas' per posar fi a la falta de referents femenins i trencar amb els estereotips que influeixen en què les nenes no s'animin a cursar carreres STEAM.

 
 
 
AGENDA
 
 
Tallers mensuals sobre tecnologia al Citilab
26 de gener [+info]
Xerrada Laboratoris ciutadans distribuïts, any zero
28 de gener [+info]
Taula rodona sobre la venda online, abans, durant i després de la pandèmia
Del 2 al 9 de febrer [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC