Focus group STEAMonEdu
Focus group STEAMonEdu. Autor: Pexels. 2018. Llicència: BY-SA.

Participant al taller podreu comprovar directament el valor del projecte STEAMonEdu i la seva comunitat de pràctica de persones educadores interessades en l’enfocament STEAM en la docència, previsualitzar el marc didàctic STEAMonEdu i contribuir activament al desenvolupament del marc, emplenant de manera col·laborativa el qüestionari d'avaluació del marc.

Per participar-hi, cal registrar-se en línia per a una de les dues sessions alternatives de 15:00 a 16:00h o de 18:00 a 19:00h el dimarts 01/02/2021 omplint aquest formulari. S'emetrà un certificat de participació

Què és STEAM?

STEAM és un acrònim en anglès que designa un enfocament educatiu de l’aprenentatge que utilitza ciència, tecnologia, enginyeria, humanitats i matemàtiques d’una manera integrada com a elements facilitadors per guiar els estudiants en el desenvolupament de la investigació, el diàleg i les habilitats de pensament crític.

El projecte STEAMonEdu té com a objectiu augmentar l’adopció i l’impacte de l’educació STE(A)M invertint en la comunitat i en el desenvolupament professional de les persones educadores. L’enfocament del projecte consisteix a nomenar les persones educadores com a pilars de la implementació de la política educativa STE(A)M i donar suport al seu desenvolupament professional, tant mitjançant la formació combinada com mitjançant la seva participació en una comunitat d’actors.