Punt TIC

Setmanari Punt TIC
07 de setembre - núm. 807

 
 
Publica activitats al portal web Punt TIC
 
Què hi ha de nou al teu punt?
 

Amb setembre arriben noves activitats, idees, propostes...i volem que ens expliquis en primera persona les que hi ha al teu Punt TIC. Si no t'enrecordes, t'expliquem tots els passos per a fer-ho.

 
 
Taller de robòtica educativa a la Jornada Punt TIC i Presó 2019
 
Disponibles els kits de robòtica i programació educativa
 

Penses en tallers sobre robòtica i programació educativa? L'Oficina Tècnica de Punt TIC tenim material en cessió per implementar-les al teu punt. Coneix els diferents kits i demana-ho.

 
 
Imatge del projecte `Passa`t al FLOSS` de Colectic
 
'Passa't al FLOSS': més control i sobirania digital
 

Parlem amb Colectic i el seu projecte 'Passa't al FLOSS' per aconseguir que les entitats socials tinguin més control i sobirania sobre els aspectes digitals de la seva activitat diària.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Logo centre col·laborador ACTIC

Vols ser un centre col·laborador de l'ACTIC?

L'ACTIC és el certificat que acredita les competències digitals emès per la Generalitat de Catalunya. Vols que el teu punt sigui un centre col·laborador?Logo centre col·laborador ACTIC

Vols ser un centre col·laborador de l'ACTIC?

El Punt Òmnia de la Seu ha realitzat una activitat durant el mes d'agost per a donar a conèixer la natura urbana mitjançant les TIC. Vols inspirar-te? Et convidem a llegir-ho! 
 
NOTÍCIES
 

Imatge del Congrès Democracy4all: Blockchain For Governance 2020

Congrés Democracy4All blockchain

L'edició 2020 del Congrés "Democracy4all: Blockchain For Governance" es realitzarà online del 6 al 7 d'octubre.

 

Youtubersdocents.cat recull diversos canals de professors/es de parla catalana

Neix Youtubersdocents.cat, el primer portal de youtubers docents en català

Youtubersdocents.cat és un portal web que recull diversos canals de professors/es de parla catalana. El projecte està impulsat pel docent i activista digital Pau Font. 

 

Un web en català amb elteunegoci.cat

Un web en català amb elteunegoci.cat

Elteunegoci.cat és un projecte de la Fundació.cat amb la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya per acompanyar als petits negocis que ho necessitin a donar visibilitat la seva activitat a la xarxa.

 

Coursera ofereix més de 4000 cursos i formacions

El Govern ofereix més de 4.000 cursos gratuïts en línia a través de Coursera

El Govern de Catalunya, a través de la Secretaria de Polítiques Digitals, ha arribat a un acord amb la plataforma d'educació virtual Coursera per oferir un ampli catàleg formatiu en línia amb més de 4000 cursos gratuïts.

 

 
 
 
AGENDA
 
 
Jornada "Mixed Reality" en Educació
8 de setembre [+info]
Exposició 'Makers vs Covid'
Del 7 de setembre al 29 d'octubre, Punt Multimèdia de Sants - Montjuïc Casa del Mig, Barcelona [+info]
Xerrada 'Quan sabem de videoconferències?'
17 de setembre, Punt Òmnia AV El Xup [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC