Punt TIC

Setmanari Punt TIC
20 de juliol - núm. 805

 
 
Un web en català amb elteunegoci.cat
 
Un web en català amb elteunegoci.cat
 

Elteunegoci.cat és un projecte de la Fundació punt.CAT per acompanyar als petits negocis que ho necessitin a donar visibilitat la seva activitat a la xarxa.

 
 
La campanya #NegoCibersegur dona eines per a una digitalització segura
 
Ciberseguretat a les empreses
 

Internet Segura impulsa una campanya per donar eines per a una digitalització segura per a empreses, persones emprenedores i professionals TIC.

 
 
Coursera ofereix més de 4000 cursos i formacions
 
Més de 4.000 cursos gratuïts en línia
 

El Govern de Catalunya, a través d'un acord amb la plataforma Coursera, ofereix més de 4000 cursos gratuïts en línia per a tots els nivells i col·lectius de població.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Tornen les proves ACTIC

Tornen les proves ACTIC

Les proves ACTIC tornen a realitzar-se en tot el territori de Catalunya amb les mesures de protecció i organitzatives com la distància física interpersonal, tant en espais tancats com a l'aire lliure.Nova web del Punt TIC Palau

Nova web del Punt TIC Palau

El Punt TIC Palau crea un nou web per fer-se més visibles i accessibles a la xarxa. Un espai senzill que ens conviden a recórrer i navegar. Podeu accedir aquí i trobar recursos, horaris dels cursos, etc. 
 
NOTÍCIES
 

Imatge Emprèn & TIC Talks: El procés de creació d`una startup

Resums del cicle 'Emprèn & TIC Talks' i inscripcions a les mentories

El cicle de formacions en línia "Emprèn & TIC Talks: El procés de creació d'una startup" realitzat pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Publica, ha servit per ajudar ala creació d'una startup tecnològica. Ara, obren inscripcions per a mentories individualitzades.

 

Webinar Pandèmia, dades i igualtat de gènere

Pandèmia, dades i igualtat de gènere

Datanatives ha reunit expertes en salut digitalemprenedoriaciències de dades i epidèmies per compartir les últimes investigacions sobre les dades relacionades amb l'impacte de COVID-19 en la igualtat de gènere.

 

Una breu història de les dones negres a la tecnologia

Una breu història de les dones negres a la tecnologia

allWomen, que treballa per atreure a més dones a la tecnologiaens convida a prendre un moment per a honrar la història de les dones negres dins aquest àmbit i treballar més dur per a aconseguir veus més diverses dins la indústria.

 

Beques formatives per a Dones TIC

Beques formatives per a Dones TIC

Recopilem beques i ajudes per a dones que vulguin treballar dins el sector tecnològic.

 
 
 
AGENDA
 
 
Acte presentació del Manifest DonaTIC
22 de juliol [+info]
Webinar: Intel·ligència artificial i entitats socials
23 de juliol [+info]
Curs online obert: Eines lliures per al teletreball cooperatiu
Del 30 de juliol al 31 de desembre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC