Punt TIC

Setmanari Punt TIC
08 de juny - núm. 799

 
 
 Bitbot.cat Programa
 
Neix el repte Bitbot Challenge 2020
 

El repte Bit Bot Challenge neix per impulsar les activitats tecnològiques de lleure al territori durant la situació actual de desconfinament per a infants i joves d'entre 8 i 14 anys. Coneix-lo!

 
 
Smart City Expo
 
Smart City Expo World Congress
 

Smart City Expo World Congress (SCEWC) se celebrarà del 17 al 19 de novembre de 2020. La Generalitat de Catalunya posa a disposició de les empreses un espai que acollirà els projectes més innovadors.

 
 
Cinc tallers d’orientació online dirigits a professionals sense experiència digital
 
Aprèn a crear una pàgina web
 

En el darrer taller de la Barcelona Digital Talent sobre web development aprendràs a crear una pàgina web i els components principals per al seu desenvolupament. Es realitzarà el dimecres 10 de juny de 18-20 h.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Aprenem en equip de la nostra activitat confinada

Aprenem en equip de la nostra activitat confinada

El passat divendres 5 de juny dinamitzadors/es de la Xarxa vam fer un repàs sobre els aprenentatges que hem fet durant aquesta situació desconfinament provocada per la Covid-19.Webinars formatius al Punt TIC Palau

Innovació digital al Punt TIC Palau

Recupera tots els webinars sobre metodologies i eines TIC del Punt TIC Palau! El 9/06 fan un sobre l'ús creatiu de la tecnologia a la infància i el 16/06 sobre com crear presentacions atractives.

  
 
NOTÍCIES
 

Recursos formatius per a l`autoaprenentatge en l`entorn educatiu

Recursos formatius per a l'autoaprenentatge en l'entorn educatiu

La Fundació Telefònica ofereix cursos d'especialització TIC per a l'autoaprenentatge per aplicar a l'entorn educatiu sobre temàtiques i eines digitals diverses.

 

Xarxa de mentors/es de Barcelona Digital Talent

Forma part de la Xarxa de mentors/es de Barcelona Digital Talent

La Barcelona Digital Talent obre el programa de mentors/es per a persones que tinguin experiència en el sector tecnològic. L'objectiu és ajudar futurs professionals a impulsar la seva carrera digital. Vols formar-ne part?.

 

Presentació del Pla DonaTIC

Informe de presentació del Pla DonaTIC

Vols conèixer l'entorn sobre dones i TIC a Catalunya? Mira l'informe de presentació del Pla DonaTIC.

 
 
 
AGENDA
 
 
Webinar: Resultats de recerques feministes sobre violències masclistes online
10 de juny, DonesTech [+info]
Presentació del Col·laboratori Cat Sud
11 de juny [+info]
Cursos d'autoaprenentatge TIC
Del 19 de març al 15 de juny [+info]
Curs de tècnica audiovisual aplicada a l’escena
Del 15 al 17 de juny [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC