Recursos formatius per a l'autoaprenentatge en l'entorn educatiu
Recursos formatius per a l'autoaprenentatge en l'entorn educatiu. Autor: Pexels. 2020. Llicència: BY-SA.

Grow Hacking

Com fer que un producte digital sigui un èxit? Aquest curs descobreix les claus per a ser el millor Growth Hacker i conèixer tècniques de màrqueting utilitzant la creativitat i el pensament analític, així com les mètriques web i de xarxes socials per a vendre els teus productes i guanyar exposició online.

Més informació aquí.

Màrqueting Digital

Amb aquest curs, podràs aprendre les bases de les principals tècniques de màrqueting: des de com ha d'estar dissenyada el teu web perquè aconsegueixi els seus objectius, passant per com dinamitzar-la en les xarxes socials o atreure trànsit mitjançant el posicionament en cercadors, així com les diferents estratègies publicitàries que existeixen actualment.

Més informació aquí.

Aprèn WordPress de manera senzilla 

WordPress és el gestor de continguts més estès en el mercat, que et permet crear de forma molt senzilla tant blogs com pàgines webs professionals. Durant els mòduls que componen aquest curs, treballareu els seus aspectes bàsics i essencials. 

Més informació aquí.

Introducció al disseny de videojocs 

Aquest curs ofereix diferents tècniques de disseny, tipus de jugadors, formes de recompenses, etc.

Més informació aquí.

Analítica web 

Aques curs ajuda a convertir-vos en exploradors/es d'Internet. 

Més informació aquí

Marca la diferència en la teva carrera professional

Aquest curs està dissenyat tant per a professionals que busquin millorar el seu perfil com a candidats en la seva cerca d'ocupació, o fins i tot per a aquells treballadors en actiu que desitgin millorar el seu acompliment a través del desenvolupament d'habilitats que transversals.

Més informació aquí.

Emprenedoria social

En aquest curs aprendreu importants metodologies d'emprenedoria que fomenten la creativitat, finançar les vostres iniciatives i com presentar-les públicament.

Més informació aquí.

Programació en l'era digital

Aquest curs us permetrà iniciar-vos en el llenguatge de la programació, descobrint els seus fonaments, les estructures de control i de dades, i les funcions i programes més bàsics, entre altres.

Més informació aquí.

Introducció al Machine Learning 

Sabeu com funciona l'aprenentatge automàtic? Quines informacions extreu de les nostres dades? En aquest curs introductori aprendreu casos pràctics que us ajudaran a respondre a aquestes preguntes. 

Més informació aquí.