Punt TIC

Setmanari Punt TIC
11 de maig - núm. 795

 
 
7 consells per a millorar la nostra privacitat digital
 
7 consells per a millorar la nostra privacitat digital
 

Avui dia, no hi ha res més valuós que les nostres dades personalsLa identitat digital no s'esborra i es manté al llarg del temps. Us donem alguns consells sobre privacitat digital

 
 
Trobada virtual sobre teletreball
 
Compartim experiències sobre el teletreball
 

El passat divendres 8 de maig dinamitzadors/es de la xarxa vam compartir experiències, eines, consells i idees sobre com ens estem adaptant a la vida quotidiana amb el teletreball.

 
 
Mapa iniciatives Punt TIC Catalunya
 
Com #FemXarxaPuntTIC des de casa?
 

Veus la teva acció/activitat TIC al mapa? Si no, omple el formulari i afegeix-la! És necessari que les visibilitzem entre tots i totes! Ajuda'ns a pintar-la al mapa.

 
 
 
 
LA XARXA
 

ColecTIPs, cicle de tutorials tecnològics de l`Òmnia Colectic

ColecTIPs, cicle de tutorials tecnològics

El Punt TIC Òmnia Colectic engega un cicle de videotutorials sobre usos, eines, consells i recursos tecnològics. Publicarem un cada setmana als seus canals socials.Reptes TIC per afrontar el confinament del gòTIC de Tàrrega

Reptes TIC per afrontar el confinament

D'ençà que va començar el confinament, des del gòTIC de Tàrrega ens van proposar una sèrie de reptes TIC des de casa. Els heu vist tots? 
 
NOTÍCIES
 

Novetats de l`STEM Women Congress 2020

Novetats de l'STEM Women Congress 2020

La segona edició de l'STEM Women Congress ja està en l'horitzó. Donada la situació social d'emergència per la Covid-19, han establert tres possibles escenaris en els quals es podria desenvolupar. Us ho expliquem.

 

Cinc tallers d’orientació online dirigits a professionals sense experiència digital

Quin és el teu perfil digital? Reorienta la teva carrera professional

El Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat i la Barcelona Digital Talent impulsen cinc tallers d’orientació en línia dirigits a professionals sense experiència digital que vulguin reorientar la seva carrera cap al sector TIC.

 
 
 
AGENDA
 
 
Xerrada: 'E-estudiants. Quins recursos ofereixen les universitats per continuar el curs?'
18 de maig [+info]
Formació: 'Teletreballar sense Google i no morir en l'intent és possible!'
20 de maig [+info]
Formació TIC TRESDOSÚ
Del 11 de maig al 31 de desembre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC