Reptes TIC per afrontar el confinament del gòTIC de Tàrrega
Reptes TIC per afrontar el confinament del gòTIC de Tàrrega. Autor: Pexels. 2014. Llicència: BY-SA.

R1 / Des de la finestra

Aquest és un repte fotogràfic. Fes una fotografia original amb el mòbil, integrant-hi el que veus des de la finestra de casa teua i comparteix-la a les xarxes socials amb les etiquetes #joemquedoacasa i #acasaambelgòTIC i mencionant el compte a Twitter @gotictarrega

R2 / El meu lloc preferit

Un repte sobre experiències TIC sobre el terreny i les passejades pel defora amb Google Street View.

R3 / l’Humor no passarà mai!

Aquest repteTIC planteja la creació d'un repositori col·laboratiu que reculli algunes de les mostres de mems que s’estan generant i viralitzant a través de les xarxes arran de l’aparició del Coronavirus i les conseqüències en els nostres hàbits quotidians.

R4 / Accepto el jurament!

Un repte que proposa aprendre a fer còpies de seguretat amb amb Google Drive.

R5 / Fem lo vermut?

Aquest repte és senzill. Des del gòTIC de Tàrrega van realitzar un vermut online el passat 4 d'abril amb l'eina de videoconferències Jitsi amb les seves persones usuàries.

R6 / This is art

El 15 d’abril va ser el Dia Mundial de l’Art, coincidint amb l’aniversari de Leonardo da Vinci. Des del gòTIC de Tàrrega van preparar una activitaper aprendre a utilitzar l’aplicació Google Arts & Culture, a més de conèixer nous artistes i obres d’art.

R7 / Hi havia una vegada

Aprofitant la Diada de Sant Jordi, aquest repte va consistir en anotar i compartir la nostra veu amb la gravadora ASR gravadora.

R8 / Nous temps, nous projectes

El 27 d’abril va ser el Dia Internacional del Disseny Gràfic i ens van proposar conèixer noves apps i eines TIC per a experimentar amb el disseny gràfic. La idea va ser crear un mem amb un missatge positiu per escampar pel món, utilitzant Meme Generator i Kapwing Studio.