Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Mapa: #FemXarxaPuntTIC des de casa

Publicat el 09/04/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Mapa iniciatives Punt TIC Catalunya
Mapa iniciatives Punt TIC Catalunya, per Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. 2020. Llicència: BY-SA

Des de l'inici d'aquesta situació d'emergència provocada per la crisi de la COVID-19 hem anat recollint les accions i iniciatives que ens van arribant des d'arreu del territori a través de l'etiqueta #FemXarxaPuntTIC. Ara, les agrupem en un mapa per poder mirar d'un sol cop tota aquesta intel·ligència col·lectiva que s'està generant. Veus la teva? Si no, afegeix-la!

Els professionals de la Xarxa Punt TIC no s'aturen i des d'allà on siguin segueixen utilitzant tot el seu potencial i el de les eines que tenen a l'abast per donar resposta a les necessitats socials que se'ls plantegen.

Qualsevol acció, per petita que sigui, té un impacte social i amb aquesta intenció ens proposem la recollida i visibilització de les iniciatives en aquest mapa. Si tu també estàs fent alguna acció ajuda'ns a pintar-la al mapa!

El mapa de la Xarxa Punt TIC

 

 

Com funciona el mapa?

Els Punt TIC que veieu amb un marcdor, són aquelles que mostren les diferents iniciatives dels vostres Punts TIC. Podeu accedir-hi fent clic sobre cadascun d'aquests marcadors per a descobrir quines inciatives estan duent a terme o per accedir a més informació.

Si algun Punt no està representat no vol dir que no contempli iniciatives, sinó que encara no les hi hem afegit o no ens les heu explicat! T'hi animes? Omple el següent formulari més avall i l'afegirem. 

Formulari

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.