Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Mapa: #FemXarxaPuntTIC des de casa

Publicat el 09/04/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Mapa iniciatives Punt TIC Catalunya
Mapa iniciatives Punt TIC Catalunya, per Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. 2020. Llicència: BY-SA

Des de l'inici d'aquesta situació d'emergència provocada per la crisi de la COVID-19 hem anat recollint les accions i iniciatives que ens van arribant des d'arreu del territori a través de l'etiqueta #FemXarxaPuntTIC. Ara, les agrupem en un mapa per poder mirar d'un sol cop tota aquesta intel·ligència col·lectiva que s'està generant. Veus la teva? Si no, afegeix-la!

Els professionals de la Xarxa Punt TIC no s'aturen i des d'allà on siguin segueixen utilitzant tot el seu potencial i el de les eines que tenen a l'abast per donar resposta a les necessitats socials que se'ls plantegen.

Qualsevol acció, per petita que sigui, té un impacte social i amb aquesta intenció ens proposem la recollida i visibilització de les iniciatives en aquest mapa. Si tu també estàs fent alguna acció ajuda'ns a pintar-la al mapa!

El mapa de la Xarxa Punt TIC

 

 

Com funciona el mapa?

Els Punt TIC que veieu amb un marcdor, són aquelles que mostren les diferents iniciatives dels vostres Punts TIC. Podeu accedir-hi fent clic sobre cadascun d'aquests marcadors per a descobrir quines inciatives estan duent a terme o per accedir a més informació.

Si algun Punt no està representat no vol dir que no contempli iniciatives, sinó que encara no les hi hem afegit o no ens les heu explicat! T'hi animes? Omple el següent formulari més avall i l'afegirem. 

Formulari