Punt TIC

Setmanari Punt TIC
04 de maig - núm. 794

 
 
Les propostes dels punts TIC durant el confinament
 
VÍDEO | Dinamització en línia durant el confinament
 

Reptes, eines, idees... Els Punt TIC es reinventen a causa de la situació de la pandèmia de la Covid-19 per seguir apropant les TIC a la ciutadania.

 
 
Cinc tallers d’orientació online dirigits a professionals sense experiència digital
 
Quin és el teu perfil digital? Reorienta la teva carrera!
 

Cinc tallers d’orientació en línia dirigits a professionals sense experiència digital que vulguin reorientar la seva carrera. Coneix-los

 
 
Claus per a la inclusió digital a les xarxes socials
 
Com comunicar de manera més accessible?
 

Són les xarxes socials que utilitzem inclusives? Us donem algunes claus en aquest article per fer els nostres continguts més accessibles.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Trobada virtual sobre teletreball

'I tu, com teletreballes?' Trobada virtual

Volem conèixer com us esteu adaptant al teletreball i les necessitats actuals de la vida digital. Proposem compartir les vostres experiències amb una trobada virtual el divendres 8/05 a les 12 h. Esteu interessats/des? Escriviu-nos a oficina.tecnica@punttic.catMapa iniciatives Punt TIC Catalunya

Com #FemXarxaPuntTIC des de casa?

Seguim recollint les vostres accions i iniciatives a través de l'etiqueta #FemXarxaPuntTIC a través del mapa. Veus la teva? Si no, omple el formulari i afegeix-la! Qualsevol acció, per petita que sigui, té un impacte social! Visibilitzem-les entre tots i totes i ajuda'ns a pintar-la al mapa! 
 
NOTÍCIES
 

Plataforma `Memòries del confinament`

Un espai web sobre les memòries del confinament

L'Ajuntament de Barcelona obre un espai digital a Decidim.Barcelona per a la recollida oberta de testimonis sobre les vivències individuals i col·lectives del confinament.

 

Karel Challenge 2020

Arriba la quarta edició del 'Karel Challenge'

El 'Karel Challenge' és la competició anual de programació que organitza Codelearn, l’escola de programació més gran de Catalunya. Enguany es celebrarà en línia. 

 

Cicle de debats online “Sit & TIC Talks, Converses sobre l’e-confinament”

Cicle de debats online “Sit & TIC Talks, Converses sobre l’e-confinament”

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública organitza el cicle de debats online “Sit & TIC Talks, Converses sobre l’e-confinament”.

 
 
 
AGENDA
 
 
Curs immersiu en ciències de dades per a dones
4 de maig [+info]
Esdeveniment 'Think Digital 20'
Del 5 al 6 de maig [+info]
Jornada: "Innovació en salut: com el Covid-19 ha accelerat tot un sector a Catalunya"
6 de maig [+info]
Formació: Com afecta la vida digital a les nostres relacions i el planeta?
7 de maig [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC