Punt TIC

Setmanari Punt TIC
20 d'abril - núm. 792

 
 
El 23 d`abril, torna la campanya #NoiesTIC
 
Què farem el dijous 23 d'abril, dia de les #NoiesTIC?
 

El Dia Internacional de les Nenes en les TIC se celebra enguany el 23 d'abril i des de la Xarxa Punt TIC impulsem una campanya a Twitter i Instagram per motivar les joves a triar carreres tecnològiques.

 
 
Com realitzar una impressió en 3 d?
 
VÍDEO | Com realitzar la teva impressió en 3 d?
 

Arran de les accions makers arreu del territori que estan contribuint a crear material sanitari per a lluitar contra la Covid-19, hem fet aquest vídeo-tutorial per aprendre a fer servir una impressió en 3 d.

 
 
Mapa iniciatives Punt TIC Catalunya
 
Mapa: #FemXarxaPuntTIC des de casa
 

Seguim recollint les vostres accions TIC a través de l'etiqueta #FemXarxaPuntTIC. Ara també en aquest mapa que ja surt a l'aplicació ConfinApp del Govern. Veus la del teu punt? Omple el formulari!

 
 
 
 
LA XARXA
 

Curs de Moodle al Campus LAB

Comencem el curs de Moodle per a formadors/es

Avui comencem el curs de Moodle i ja som 11 persones apuntades! Aquest curs formatiu permetrà crear les teves formacions online al Campus LAB de Punt TIC.El passat dijous 16 d`abril els makers de la xarxa vam compartir experiències

Els makers de la Xarxa Punt TIC compartim experiències

El passat dijous 16 d'abril els makers de la Xarxa vam compartir experiències amb relació a la creació de material sanitari en 3 d. T'expliquem què vam parlar. 
 
NOTÍCIES
 

Lliurament dels premis Hackovid 20

Una plataforma ciutadana per plantar cara a la COVID-19 guanya la Hackovid

La plataforma Ajudem.cat, per a facilitar el voluntariat ciutadà i ajudar amb la crisi de la COVID-19 mitjançant la publicació de serveis altruistes entre veïns, guanya el primer premi de la 'Hackovid'.

 

El 23 d`abril, les noies de la Technovation Girls Catalonia presenten els seus projectes

Les noies de la Technovation Girls presenten els seus projectes

Amb motiu del Dia Internacional de les Nenes a les TIC, el 23 d'abril a la tarda i els equips de TechnovationCAT presentaran els seus projectes amb l'objectiu de millorar la comunicació dels mateixos de cara a la fase final.

 
 
 
AGENDA
 
 
Introducció a Wikimedia Commons
22 d'abril [+info]
Eines Lliures per al confinament (2a. sessió)
23 d'abril [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC