Punt TIC

Setmanari Punt TIC
14 d'abril - núm. 791

 
 
Mapa iniciatives Punt TIC Catalunya
 
Mapa: #FemXarxaPuntTIC des de casa
 

Des de l'inici d'aquesta situació d'emergència provocada per la crisi de la COVID-19 hem anat recollint les accions i iniciatives a través de l'etiqueta #FemXarxaPuntTIC. Ara, les agrupem en un mapa. Veus la teva? Si no, omple el formulari i afegeix-la!

 
 
Viseres de protecció fetes amb impressió 3D
 
El dijous 16/04, fem una trobada maker!
 

Davant la necessitat social de la creació de material de protecció per als sanitaris, els Punt TIC han engegat les seves màquines 3 d per crear-les. Compartim aquesta experiència amb una trobada virtual el 16/04 a les 12 h entre qui ho esteu duent a terme. Escriure'ns a oficina.tecnica@punttic.cat!

 
 
3 projectes de programari obert
 
3 projectes de codi lliure sobre la Covid-19
 

Durant aquest temps tan difícils, les solucions de programari lliure proporcionen respostes a alguns dels problemes creats per la pandèmia de coronavirus. Us mostrem tres d'aquests projectes que utilitzen codi obert i que estan ajudant per tot el món a lluitar contra la Covid-19.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Curs de Moodle

Aprèn a fer servir el Moodle Punt TIC!

Com pots convertir el teu curs en virtual? Apunta't al curs de moodle i crea la teva formació al CampusLAB de Punt TIC. Omple aquest formulari.Imatge video

Un audiovisual sobre el confinament

Des de l'espai Òmnia de la Seu d'Urgell i Castellciutat realitzen una peça audiovisual sobre el confinament. 
 
NOTÍCIES
 

Forma`t amb Punt TIC des de casa

Forma't amb Punt TIC des de casa

Des de l'Oficina Tècnica ens quedem amb casa amb tu i et proposem nous cursos a través del nostre CampusLAB: eines per al teletreball, drets i responsabilitats digitals i introducció a la innovació social digital. Apunta't!

 

Resultats de l`enquesta sobre l’impacte de la crisi provocada pel Covid-19 a Catalunya

Resultats sobre els indicadors de l’impacte en l’entorn digital de la COVID-19

Des del Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) i el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya fan públics els resultats de l'enquesta sobre l’impacte de la crisi provocada per la Covid-19 a l’ecosistema tecnològic a Catalunya.

 

Tendències dels resultats per edat de l’enquesta d’hàbits cibersaludables d`Internet Segura

Com es comporta al jovent a la Internet?

Internet Segura analitza les dades obtingudes a lenquesta d’hàbits cibersaludables per entendre l’ús que els adolescents fan de la xarxa.

 
 
 
AGENDA
 
 
Eines Lliures per al confinament
23 d'abril [+info]
Curs immersiu en ciències de dades per a dones
4 de maig [+info]
Forma't online amb el Cibernàrium!
Del 16 de febrer al 31 de desembre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC