Punt TIC

Setmanari Punt TIC
03 de febrer - núm. 781

 
 
Launch Event de la Technovation Girls Catalonia el 8 de novembre a l`Espai Bital de Barcelona
 
VÍDEO | Vine a la Technovation Girls 2020!
 

El passat novembre es va iniciar la #TechnovationCAT 2020. Actualment busca mentores per guiar el procés d'aprenentatge de noies d'entre 10 i 18 anys. T'apuntes?

 
 
Assistents de veu en català
 
Els assistents de veu, també en català
 

La Direcció General de Política Lingüística i la Direcció General de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya organitzen una jornada sobre assistents de veu en català el divendres 14 de febrer.

 
 
Catàleg de persones expertes i referents de la Xarxa Punt TIC
 
Persones expertes i referents Punt TIC
 

Saps que hi ha un lloc on pots mostrar la teva experiència professional a altres agents de la Xarxa Punt TIC? Suma't al catàleg de persones expertes i referents de la Xarxa Punt TIC, una eina al teu abast.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Activitat #gòTICestiu19 del gòTIC Ajuntament de Tàrrega

Al gòTIC de Tàrrega engeguen nova programació d'hivern

La programació #gòTIChivern20 al Punt TIC gòTIC de Tàrrega inclou eines per l'apoderament digital de la ciutadania i la millora de l'ocupabilitat amb ajuda de les TIC.Òmnia Francesc Palau

Nous cursos al febrer al Punt Òmnia CPS Palau

L'Òmnia CPS Francesc Palau organitza nous cursos quadrimestrals al febrer per aprendre a fer servir diferents eines tecnològiques. 
 
NOTÍCIES
 

Guanyadors/es de la 2a edició dels Premis Bitbot

Premis Bitbot.cat: els millors projectes de programació i robòtica educatives

El 13 de febrer es celebren els Premis Bitbot.cat, impulsats per la Secretaria de Polítiques Digitals, que ofereix a escoles i entitats que organitzen activitats STEAM la possibilitat de publicar-les al seu catàleg.

 

Imatge per a il·lustrar la notícia de les Jornades d`Educació Mediàtica 2020

Tornen les Jornades 2020 d'Educació Mediàtica

Del 14 al 15 de febrer, la revista digital AulaMèdia organitza les Jornades 2020 d'Educació Mediàtica al Casal de Barri Transformadors de Barcelona.

 

Vibra és la nova App i agenda digital cultural de Catalunya

Vibra, la nova App per recollir la programació cultural de Catalunya

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya presenta l'App Vibra per tenir tota l'oferta cultural al mòbil de forma geolocalitzada.

 
 
 
AGENDA
 
 
Cicle Dones i Ciència sobre els estereotips de les dones en la cultura contemporània
Del 3 al 24 de febrer, Residència d’Investigadors, Barcelona [+info]
Forma't en competències digitals a l'Alta Ribagorça amb l'ACTIC
Del 3 de febrer al 22 de maig, Telecentre Alta Ribagorça, El Pont de Suert [+info]
Taller de programació visual per blocs amb Snap!
Del 4 al 25 de febrer, Citilab Cornellà, Cornellà de Llobregat [+info]
Presentació de l'Informe Tecnològic de Ciberseguretat a Catalunya
6 de febrer, ACCIÓ, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC