Punt TIC

Setmanari Punt TIC
16 de desembre - núm. 775

 
 
Imatge per il·lustrar l`article sobre regals i propostes STEAM
 
10 propostes STEAM per infants i adolescents
 

Us donem 10 propostes de regals educatius i activitats per a promoure la ciència i la tecnologia a través del joc aquest Nadal.

 
 
Bootcamp de CodeOp
 
CodeOp engega un programa de beques per a dones
 

L'escola de programació per a dones CodeOp obre un programa de beques 2020 per aquelles que vulguin desenvolupar habilitats tecnològiques. 

 
 
Trobada territorial a l`Òmnia de Santa Coloma de Cervelló el 7 de març de 2019
 
Apunta't a la darrera jornada territorial d'Amposta
 

El dijous 19 de desembre, la Xarxa Punt TIC ens trobarem al Punt TIC-Òmnia Amposta, en la darrera jornada territorial de l'any. Véns?.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Infants del Punt TIC-Òmnia CPS Francesc Palau dissenyant postals de Nadal

L'Òmnia CPS Palau es prepara pel Nadal

El Punt TIC-Òmnia CPFS Palau ha organitzat una activitat de disseny de postals nadalenques amb l'ordinador.Participants del Punt TIC-Aula Pasqual Ollé

Alfabetització mediàtica a la Palma de Cervelló

El Punt TIC-Aula Pasqual Ollé organitza un curs d'alfabetització mediàtica. 
 
NOTÍCIES
 

Impressora 3D

Resolució subvencions Punt TIC

La Generalitat de Catalunya ha publicat la resolució provisional de la convocatòria d'ajuts per a l'adquisició de maquinari vinculat a projectes d'innovació social digital. 

 

Guardó del Premi d`Honor de la 25a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”

Presenta't als Premis de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica!

La 25a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, l’esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya, es celebrarà el 17 de febrer.

 
 
 
AGENDA
 
 
Xerrada 'Dones que han fet la transició cap el món tecnològic'
16 de desembre, Spaces Co-Working, Barcelona [+info]
Esmorzar-networking 'Per què les empreses necessiten una estratègia en IA?'
17 de desembre, Movistar Centre, Barcelona [+info]
[Save the date] Open Data Day 2020
7 de març [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC