Punt TIC

Setmanari Punt TIC
02 de desembre - núm. 773

 
 
Panoramed 2019
 
VÍDEO | Panoramed: innovació a l’àrea mediterrània
 

Els dies 17 i 18 d'octubre va tenir lloc a l'Espai Bital de Barcelona una jornada per debatre sobre el futur de les polítiques d'innovació a la regió mediterrània. T'expliquem en aquest vídeo quins temes es van tractar.

 
 
#èTIC2019:Carta catalana per als drets i les responsabilitats digitals
 
#èTIC2019: drets i responsabilitats digitals
 

El dimarts 10 de desembre a les 18 h. es celebra la jornada #èTIC2019. Enguany, es centrarà en la Carta catalana per als drets i les responsabilitats digitals.

 
 
Publica activitats al portal web Punt TIC
 
Publica la informació del teu Punt TIC al portal web
 

Cada setmana arribem a la teva bústia amb les novetats de la Xarxa Punt TIC. Explica'ns en primera persona les activitats hi ha al teu Punt TIC. Et recordem els passos.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Imatge per il·lustrar les activitats al Punt Òmnia Sanfeliu-Sant Ildefons

Activitats al Punt Òmnia Sanfeliu-Sant Ildefons

Al Punt Òmnia Sanfeliu-Sant Ildefons realitzen diàriament diferents activitats destinades a infants i adults. Vols conèixer-les?25N a l`Òmnia Sant Roc. Dia per a l`Eliminació de la Violència vers les dones a Badalona

Lluitant contra la violència masclista a l'Òmnia Sant Roc

El Punt Òmnia del barri de Sant Roc va participar en l’acte per la eliminació de la violència contra les dones el 25 de novembre. 
 
NOTÍCIES
 

Imatge del Congrés de Competències Digitals: Eines per a una ciutadania digital

Congrés de Competències Digitals

El de desembre es celebra el Congrés de Competències Digitals: Eines per una Ciutadania Digital per al desenvolupament d'una ciutadania apoderada digitalment.

 

Portada de la primera edició d`Apuntes Tecpol

L'Observatori Tecpol presenta la 1a. edició dels #ApuntesTecpol

L'Observatori Tecpol de Tecnopolítica presenta la primera edició dels #ApuntesTecpol, dedicada a reflexionar sobre les ciutats com a laboratoris d'innovació i espais de disrupció.

 

Imatge per difondre el taller d`Instamaps de l`Open DATA Lab Tarragona

4a trobada de la comunitat Daters a Tarragona

El dimarts 10 de desembre a les 17:00 h. es celebra la 4a trobada de la comunitat Daters a Tarragona Impulsa. Es donaran claus per aprendre l'eina ‘Instamaps’, per a crear mapes propis de manera ràpida i fàcil.

 

Guardó del Premi d`Honor de la 25a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”

25a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”

La 25a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, l’esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya, es celebrarà el 17 de febrer.

 
 
 
AGENDA
 
 
Jornada: Cap a la societat digital, el desplegament de la 5G al territori
3 de desembre, Palau Macaya, Barcelona [+info]
Esmorzar d'innovació d'ACCIÓ: El ciberespai
18 de desembre, ACCIÓ, Barcelona [+info]
Masterclass en noves tecnologies del Cibernàrium
Del 25 de novembre al 19 de desembre [+info]
Colectic ofereix formacions on line per entitats que vulguin millorar la presència a Internet
Del 1 de gener al 20 de desembre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC