Imatge de les masterclass del Cibernàrium
Imatge de les masterclass del Cibernàrium.

Les masterclass del Cibernàrium són sessions formatives presencials d’un dia que imparteix una persona experta sobre un tema en concret amb l'objectiu de estar al dia sobre les últimes tendències en tecnologia.

Del 25 de novembre al 19 de desembre, ofereix formacions en temes d'actualitat:

Addiccions a les tecnologies

El fet de portar un smartphone a la butxaca permanentment connectat ha portat un canvi de paradigma a la nostra societat. El fet d’estar hiperconnectats ha generat en alguns casos, comportaments que es classifiquen com a addictius. Tot i que encara no està reconegut com a tal, molts especialistes ja parlen d’un problema a escala global. 


Instagram la gran biblioteca de fotografies i vídeos 

Instagram s’ha convertit en el gran buscador de coses interessants: milions de persones es connecten diàriament per inspirar-se, buscar informació i fins i tot comprar. En aquesta masterclass veurem el més important d’Instagram. 


Fake news: no t’empassis tot el que t’expliquen

Les fake news o notícies falses han existit des de sempre. Revisarem en què consisteix aquest fenomen, ens preguntarem quines fonts són dignes de ser seguides i oferirem criteris per aprendre a detectar notícies falses i per reduir el seu impacte en la construcció de les nostres opinions.

Consulta aquí totes les sessions i espais.

Quan