Punt TIC

Setmanari Punt TIC
17 de juny - núm. 754

 
 
Imatge de la Jornada de dinamització de la Internet Social 2018
 
La Jornada de la Internet Social 2019 vol afrontar els reptes de la xarxa
 

L'any 2018 preparàvem la xarxa per a nous reptes. Enguany, volem afrontar-ne alguns que tenim ben presents amb una nova edició de la #JdIS que tindrà lloc dijous 27 de juny, de 9.00 a 14 hores, a l'Espai Bital de l'Hospitalet de Llobregat. T'apuntes?

 
 
Imatge per il·lustrar la notícia
 
DinamitzaTIC organitza la seva assemblea anual a la JdIS
 

L'Associació de Professionals de la Dinamització Social Digital celebraran el proper 27 de juny a les 16.00h​ a l​'Espai Bital on la seva assemblea anual. A la #JdIS presentaran els resultats de l'enquesta sobre la situació del sector de la dinamització digital.

 
 
Imatge de la Jornada Punt TIC i Presó 2019
 
Recull de presentacions de la Jornada Punt TIC i Presó
 

Et vas prerdre la Jornada Punt TIC i Presó 2019? Vols saber de què vam parlar o recuperar el nom d'eines i recursos de la trobada? T'oferim el recull de presentacions de tots els tallers i xerrades que van elaborar els diferents ponents per a la ocasió.

 
 
 
 
LA XARXA
 

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre acompanya amb el coworking a emprenedors/es de l’entorn rural

Recolzant emprenedors/es del món rural a la Ribera de l'Ebre

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre compta amb un espai de coworking anomenat COEbreLAB obert a acollir emprenedors/es del territori que el vulguin utilitzar per a realitzar projectes professionals que tinguin les TIC com a base.Imatge tira de pel·lícula

Stop motions a l'Òmnia Bon Pastor de Figueres

El Punt Òmnia Bon Pastor Figueres realitza tots els divendres de juliol un taller per aprendre tècniques de stop motions i animació d'objectes. S'abordaran les claus d'aquesta tècnica treballant en equip i descobrint una altra perspectiva del cinema. 
 
NOTÍCIES
 

Imatge per il·lustrar la notícia

Educant la mirada a les aules

La revista digital AulaMèdia organitza de l’1 al 4 de juliol de 2019 les XII Jornades d’Educació en Comunicació amb el títol MIRAR, PENSAR… ACTUAR! per a fomentar la comunicació mediàtica a les aules.

 

Dones treballant en equip

La revolució de les dones TIC

El Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) organitza el proper dijous 4 de juliol un esmorzar-networking amb la col·laboració i patrocini de Barcelona Activa. Serà a les 9.30h al Movistar Centre.

 

Imatge per il·lustrar la notícia

Recolzant i empoderant les dones emprenedores

El 27 i 28 de juny de 2019 es celebra el Women in Entrepreneurship (WER), un projecte creat per l'European Young Innovators Forum, organització líder en innovació i emprenedoria juvenil a Europa.

 
 
 
AGENDA
 
 
Dinar & Col·loqui #DonesiTIC amb María Gómez del Pozuelo
19 de juny, Brasserie Flo de Barcelona [+info]
Un premi dedicat a Internet i la innovació cultural
20 de juny, CCCB, Barcelona [+info]
Xnergic, el campus d'estiu de Tecnocampus
Del 1 al 26 de juliol, TecnoCampus Mataró-Maresme, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC