Punt TIC

Setmanari Punt TIC
27 de maig - núm. 751

 
 
Jornada territorial Sant Feliu
 
Així va ser la Trobada territorial a Sant Feliu
 

El dijous 24 de maig, dinamitzadors, dinamitzadores i altres agents de la Xarxa Punt TIC de tot el territori van participar a la «Trobada territorial a Sant Feliu: de l'alfabetització digital a la innovació social ciutadana» per a compartir experiències i sinergies sobre la innovació social.

 
 
Carta Drets Digitals
 
Una Carta de Drets i Responsabilitats Digitals
 

La Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General de Societat Digital, ha iniciat un procés col·laboratiu per consensuar una Carta de Drets i Responsabilitats dels Ciutadans i Ciutadanes de Catalunya en l'Era Digital.

 
 
X Jornada Punt TIC i presó: Activant espais d`aprenentatge i creació
 
Torna la X Jornada Punt TIC i Presó
 

El 4 de juny celebrem la X Jornada Punt TIC i Presó: LABoratoris: activant espais d’aprenentatge i creació per a reflexionar sobre la seva aplicació als centres penitenciaris des del mode LABoratori. Ja podeu consultar el programa i inscriure-us-hi!

 
 
 
 
LA XARXA
 

Imatge per il·lustrar la notícia

Aprenent i millorant el català amb parla.cat des de l'Òmnia Sant Roc

Punt TIC Òmnia Casal Cívic Sant Roc fomenta l'aprenentatge del català a través de la tecnologia amb la plataforma parla.cat en col·laboració amb el Consorci de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià.Imatge del 8è Fòrum de convivència de Sant Boi

Prevenint les relacions abusives entre el jovent

Els joves del Punt Òmnia Esplai Eixida de Sant Boi de LLobregat participen en la campanya ‘Això no és amor’ amb un vídeo per denunciar i conscienciar sobre les violències masclistes entre el jovent. 
 
NOTÍCIES
 

Dona treballant amb ordinador

Promovent espais d'empoderament de les dones a les TIC

Al 2020 a Europa, hi haurà 200.000 vacants en llocs digitals dels quals 58.000 seran ocupats per perfils digitals. A Barcelona, les dones ocuparan només un 22%.

 

Imatge per il·lustrar la notícia

La xarxa ALL DIGITAL busca un nou CEO

La xarxa ALL DIGITAL busca un nou CEO per a enfortir la posició de l’organització com agent lider europeu en el camp de les competències digitals per a la inclusió, la ocupabilitat i la ciutadania.

 
 
 
AGENDA
 
 
Com relaccionar-se amb els mitjans sent una startup?
29 de maig, Barcelona Tech City [+info]
Tecnologia per a millorar la qualitat de vida dels col·lectius més vulnerables
30 de maig, Caixa Fòrum Barcelona [+info]
La XNet presenta un informe sobre fake news i desinformació
3 de juny, BSM-Universitat Pompeu Fabra, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC