Punt TIC

Setmanari Punt TIC
06 de maig - núm. 748

 
 
 
Punt TIC i presó: Reserva't el 4 de juny!
 

Arriba la X Jornada de Punt TIC i presó: "LABoratoris: activant espais d’aprenentatge i creació". Com cada any ens trobarem per conèixer estratègies i tallers que podem aplicar a les nostres aules i espais de dinamitzarció tant dins com fora de la presó.

 
 
Premi Ruralapps 2019
 
Sisena edició del Premi RuralApps
 

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya incentiva la innovació amb la VI edició del Premi RuralApps, per impulsar el desenvolupament d’aplicacions mòbils en el marc del sector agroalimentari i rural.

 
 
Imatge infants jugant amb un ordinador
 
5 eines per aprendre a programar
 

Us heu plantejat mai incloure dins les vostres activitats i tallers eines de programació per a infants i joves? Sabeu els beneficis que aporta? Avui us donem cinc eines per a programar de manera gratuïta amb les que poden aprendre jugant.

 
 
 
 
LA XARXA
 


L'Òmnia Francesc Palau celebra una jornada sobre dones i cultura

El Centre de Promoció Social "Francesc Palau" del Prat de Llobregat celebra el 9 de maig un festival literari per mostrar la rellevància de les dones al món cultural.Cartell dels cursos del Punt TIC Biblioteca Montserrat Roig de Sant Feliu de Llobregat

Nova oferta formativa a la Biblioteca Montserrat Roig

Els cursos de maig del Punt TIC Biblioteca Montserrat Roig de Sant Feliu de Llobregat arriben carregats de novetats amb una oferta formativa amb cursos gratuïts 
 
NOTÍCIES
 

`Impulsem el que fas 2019`

Nova convocatòria "Impulsem el que fas" per projectes que fomentin l’economia dels barris

L’Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa obre la convocatòria «Impulsem el que fas», una línia d’ajuts econòmics per finançar projectes d’economia social i solidària als barris.

 

Foto per il·lustrar la notícia

Tecnologia al servei de la gent gran

MWCapital Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i 5G Barcelona llençen una nova convocatòria a través del programa d-LAB per a donar solucions tecnològiques innovadores per a millorar la qualitat de vida de la gent gran.

 

Foto de negocis per il·lustrar la notícia

Torna el Premi equit@t, per fomentar la presència de dones a l'àmbit TIC

Els Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) llencen la quarta edició del Premi equit@at que vol fomentar la presència de les dones en l'àmbit TIC a Espanya i Iberoamèrica.

 
 
 
AGENDA
 
 
El gòTIC de Tàrrega presenta la seva programació per l'estiu
7 de maig a les 19.30 hores al Centre d'Entitats, Tàrrega [+info]
Taller: Fotografia amb el telèfon i Google fotos
Del 8 al 15 de maig, Punt TIC-Òmnia de la Fundació Marianao, Sant Boi de Llobregat [+info]
Taller: Eines de tecnologia lliure per a cooperatives
16 de maig [+info]
Taller: Iniciació al món Maker
Del 28 de maig al 18 de juny [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC