Punt TIC

Setmanari Punt TIC
29 d'abril - núm. 747

 
 
Activitat Colectic
 
360 persones i organitzacions s'han sumat a la campanya #NoiesTIC
 

En el marc del Dia Internacional de les Nenes a les TIC, l'estratègia #SmartCAT de la Generalitat i la Xarxa Punt TIC hem impulsat una campanya a Twitter i Instagram per segon any consecutiu per motivar les noies a triar carreres tecnològiques. Ha estat tot un èxit de participació!

 
 
Persones dinamitzadores a la trobada territorial de Ripoll
 
Trobada territorial a Sant Feliu: de l'alfabetització digital a la innovació social ciutadana
 

El Punt TIC de Sant Feliu de Llobregat acollirà la quarta trobada, que es desenvoluparà en horari de matí. L'objectiu és que les persones dinamitzadores i altres agents de la Xarxa Punt TIC de tot el territori puguin compartir experiències i generar sinergies al voltant de la Innovació social. La inscripció ja està oberta!

 
 
CoboiLAB
 
"La innovació social implica buscar noves solucions adaptades al territori i les persones"
 

CoboiLAB va nèixer al 2013 com a laboratori d'emprenedoria social. A partir del 2017 va iniciar un procés de transformació que l'ha portat a convertir-se en un laboratori públic d'innovació ciutadana, situat a Sant Boi de Llobregat. L'espai ofereix serveis en 3 àmbits: com a plataforma relacional, com a acompanyament metodològic i com a laboratori.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Òmnia La Devesa Ripoll

El "TICcionari", un joc per aprendre termes relacionats amb les TIC

El Punt Omnia de la Devesa del Pla Ripoll llença una campanya per ajudar a entendre nous conceptes relacionats amb les TIC.Icona d`una dona atenen algú per telèfon

Com contactar amb el servei de suport informàtic?

Els dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC, a més de comptar amb el suport i acompanyament de l'Oficina de Dinamització, tenen l'opció de contactar amb un servei de suport informàtic, que els ajudarà a solucionar les possibles dificultats tècniques que es trobin en la gestió dels seus Punt TIC.Un moment de la posada en comú d`idees en el taller de cocreació

'ExperiènciaLabGi!', un projecte d’innovació oberta a l'empresa impulsat per Girona Emprèn

El servei de suport a l’emprenedoria de l'Ajuntament de Girona, Girona Emprèn, va realitzar l’any 2018 una primera experiència d'innovació oberta aplicada a la consolidació d’empreses del territori.Logotip del projecte `Open AE`

Colectic ofereix beques per millorar les habilitats docents i digitals de professionals

Amb l’objectiu de millorar les habilitats docents i digitals de les persones professionals en els centres Punt TIC i d'altres espais de competència formal i no formal dins del marc del projecte ‘Open AE’, Colectic ofereix un curs modular per ajudar a les persones dinamitzadores i formadores digitals a desenvolupar formació gratuïta a mida basada en programari de codi obert i recursos educatius oberts. 
 
AGENDA
 
 
Install Party 2019 a Mataró
3 de maig, Tecnocampus, Mataró [+info]
Jornada Gitech 2019
4 de maig [+info]
Taller: Iniciació al món Maker
Del 28 de maig al 18 de juny [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC