Punt TIC

Setmanari Punt TIC
22 de maig - núm. 703

 
 
Tècnic instal·lant maquinari nou durant la prova pilot
 
Nou maquinari per a nous reptes!
 

La Generalitat renova el maquinari de bona part dels Punt TIC. Tant la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, per als telecentres, com la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària, per als centres de la Xarxa Òmnia, han adquirit nous ordinadors que cediran als Punt TIC per donar un nou impuls a la xarxa.

 
 
Fotografia de l`assemblea
 
La xarxa ALL DIGITAL posa en marxa el pla estratègic 2018-2020
 

Ha estat aprovat a l'assemblea general que s'ha celebrat a Brussel·les el 8 i 9 de maig i que ha reunit membres de la xarxa d'arreu d'Europa. També s'hi ha anunciat que l'ALL DIGITAL Summit 2018 tindrà lloc a Brussel·les el 18 i 19 d'octubre. Barcelona va acollir l'anterior edició, de la qual han fet molt bona valoració.

 
 
Presentació del
 
Manifest per una nova cultura digital
 

La sociòloga Liliana Arroyo i l’educador Jordi Jubany han donat a conèixer el "Manifest per una nova cultura digital". Es tracta d'un document viu i dinàmic, que parteix de 10 àmbits per dissenyar una nova cultura digital i desenvolupar una societat millor. Ha estat presentat el 16 de maig en un acte celebrat a l'Ateneu Barcelonès, en el marc del Dia d'Internet.

 
 
 
 
LA XARXA
 

IX Jornada Punt TIC i Presó

Recordeu que el 6 de juny tenim la IX Jornada Punt TIC i Presó!

Ens oferirà diferents viatges per apropar-nos a noves metodologies innovadores d'aprenentatge a través de les TIC i el joc. Tindrà lloc el 6 de juny, al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE), Barcelona, i la inscripció ja és oberta!Càpsules formatives 2018

Inscripcions obertes per a les càpsules formatives de la Xarxa Emprèn 2018, a la Ribera d'Ebre

S'adrecen a persones emprenedores, empresàries i autònomes i s'impartiran a diferents municipis de la Ribera d'Ebre, els mesos de juny i setembre. S'hi treballaran diferents aspectes de l'administració electrònica. 
 
NOTÍCIES
 

Noies participant en la Barcelona Regional Pitch 2018

Cinc equips es classifiquen per a la semifinal mundial de Technovation, en la final de Barcelona

Dissabte 19 de maig ha estat el gran dia del repte Technovation 2018 a Catalunya. El campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra ha acollit la Barcelona Regional Pitch, on 40 equips de noies han presentat les seves aplicacions mòbils per millorar el món.

 

Nou repte d-LAB: Apoderament de la dona a la indústria tecnològica

Últims dies per participar en el repte d-LAB sobre apoderament de les dones

Aquesta convocatòria busca solucions innovadores i projectes que contribueixin a reduir l'escletxa de gènere en el marc de la indústria tecnològica i que puguin ser reproduïbles i escalables de forma sistemàtica. S'hi poden presentar propostes fins al 30 de maig.

 
 
 
AGENDA
 
 
X Jornada Programa
26 de maig, Citilab, Cornellà de Llobregat [+info]
Bizbarcelona 2018
Del 30 al 31 de maig, Fira de Barcelona - Recinte Montjuïc [+info]
Monogràfic: Com dissenyar una campanya d’email màrqueting des de zero
7 de juny, Enoturisme Penedès, Vilafranca del Penedès [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC