Punt TIC

Setmanari Punt TIC
16 d'abril - núm. 698

 
 
Grup de dones que va donar a conèixer la plataforma Sheleader
 
La plataforma per a l'apoderament de les dones Sheleader busca finançament
 

Més de 120 dones es van reunir a Barcelona el passat 5 d'abril per al llançament de la plataforma Sheleader. Encara que el projecte va néixer l'any 2015, ara rep un nou impuls i busca finançament per tal d'esdevenir una eina per a la promoció del talent de les dones professionals.

 
 
7a edició dels Pemis Innovacat
 
7a edició dels Premis Innovacat
 

L'Ajuntament de Manlleu, en col·laboració amb diverses empreses, convoca la setena edició dels Premis Innovacat, que busquen estimular el sector empresarial del territori. S'adrecen a les empreses d’Osona i a aquelles que aportin valor afegit a la comarca. El termini per presentar-hi propostes acaba a les 15.00 hores del dia 30 d’abril.

 
 
Entrevista Jordi Silvente, Cowocat
 
Jordi Silvente, Cowocat: "El 70% de les persones que treballen a un coworking viuen al mateix barri"
 

Cowocat, l'associació d'espais de coworking de Catalunya, arriba al seu cinquè aniversari. Abans de l'estiu, renovarà la seva junta directiva i hem aprofitat per fer balanç d'aquest primer lustre amb el seu president actual, Jordi Silvente.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Logotip Impulsa 2026

El CETAP acull el Fòrum de la Ciutadania de l'Impulsa 2026

A l'Alt Urgell estan definint el full de ruta del territori per als anys vinents. En el marc d'aquesta iniciativa, el CETAP-Punt TIC de l'Alt Urgell acull diverses activitats adreçades als veïns i veïnes de la comarca, com ara, el Fòrum de la Ciutadania que tindrà lloc dissabte 21 d'abril.Cartell del concurs d`Instagram Girona Est

Un concurs fotogràfic per mostrar la millor cara de Girona Est

L'Òmnia Girona aplega forces amb l'alumnat de l'Aula d'Acollida de l'Institut Sobrequés i el Centre Cívic Onyar per organitzar un certament a la xarxa social Instagram. Conviden la ciutadania a mostrar els aspectes positius del paisatge i de les persones dels barris de Girona Est.La Torre del Roser serà Co-Innova Sant Feliu

La Torre del Roser serà Co-Innova Sant Feliu

L'equipament municipal la Torre del Roser es transforma i rebrà a partir d'ara el nom de Co-Innova Sant Feliu. L'objectiu és esdevenir centre de referència de la creació i la innovació social i tecnològica de Sant Feliu de Llobregat.El grup que ha participat en la formació

Sense por a les TIC, a Tàrrega

Onze participant de l'Òmnia gòTIC de Tàrrega han acabat una formació de 70 hores de durada d'alfabetització digital. El curs, que porta per títol "Sense por!", és una aposta per acostar la ciutadania a les eines 2.0 i l'era digital. 
 
NOTÍCIES
 

Logo La Filadora

La Filadora, ajuts per enfortir el teixit social de Barcelona

Aquesta convocatòria vol donar suport econòmic a entitats sense ànim de lucre, cooperatives i moviments socials que actuïn a Barcelona i busquin la transformació social, política i econòmica cap a un model de ciutat més just, equitatiu i solidari en l'àmbit local.

 

III Jornada Itscool: Reptes de present per a generacions futures

III Jornada Itscool: Reptes de present per a generacions futures

La III Jornada Itscool tindrà lloc aquest dijous 19 d'abril, de 16.30 a 19.30 hores, al Palau Macaya, Barcelona. Donarà a conèixer els recursos que utilitzen les empreses per fomentar les vocacions tecnològiques dels i les joves i analitzarà els resultats d'un estudi sobre els perfils dels centres que aporten més alumnat als graus TIC.

 
 
 
AGENDA
 
 
ITworldEdu 2018
Del 16 al 17 d'abril, Teatre-Auditori Sant Cugat, Sant Cugat del Vallès [+info]
Congrés Tecnologia i Salut: La transformació digital en les empreses
18 d'abril, Auditori Gas Natural Fenosa, Barcelona [+info]
VII Jornada d'Inclusió Digital
5 de maig, Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona. Edifici II [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC