Logotip Impulsa 2026
El Pla Estratègic de la comarca de l'Alt Urgell, Impulsa 2026, vol implicar la ciutadania en la seva elaboració. Autor: Impulsa 2026. Llicència: Tots els drets reservats.

El primer Pla Estratègic de la Seu d’Urgell data de l'any 1998. Ara, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell consideren necessari engegar un nou procés estratègic per donar respostes als nous reptes econòmics i socials. Així neix l'Impulsa 2026, que pretén esdevenir una eina de dinamització social basada en el consens del tot el territori i en la participació de les administracions, empreses i la ciutadania.

Per tal d'implicar la ciutadania en aquest procés, s'estan portant a terme diverses activitats al CETAP-Punt TIC de l'Alt Urgell. Una d'elles serà el Fòrum de la Ciutadania que es realitzarà dissabte 21 d'abril, de 10.00 a 14.00 hores.

El fòrum vol ser un espai obert per reflexionar conjuntament sobre quin futur volen per la seva comarca. Concretament, s'hi presentaran les línies estratègiques de l’Impulsa 2026 i es donarà veu a la ciutadania per proposar i debatre els futurs projectes del territori.

Les persones interessades a participar-hi poden confirmar assistència a través d'aquest formulari.