A l'Alt Urgell estan definint el full de ruta del territori per als anys vinents. En el marc d'aquesta iniciativa, el CETAP-Punt TIC de l'Alt Urgell acull diverses activitats adreçades als veïns i veïnes de la comarca, com ara, el Fòrum de la Ciutadania que tindrà lloc dissabte 21 d'abril.

Logotip Impulsa 2026
El Pla Estratègic de la comarca de l'Alt Urgell, Impulsa 2026, vol implicar la ciutadania en la seva elaboració. Autor: Impulsa 2026. Llicència: Tots els drets reservats.

El primer Pla Estratègic de la Seu d’Urgell data de l'any 1998. Ara, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell consideren necessari engegar un nou procés estratègic per donar respostes als nous reptes econòmics i socials. Així neix l'Impulsa 2026, que pretén esdevenir una eina de dinamització social basada en el consens del tot el territori i en la participació de les administracions, empreses i la ciutadania.

Per tal d'implicar la ciutadania en aquest procés, s'estan portant a terme diverses activitats al CETAP-Punt TIC de l'Alt Urgell. Una d'elles serà el Fòrum de la Ciutadania que es realitzarà dissabte 21 d'abril, de 10.00 a 14.00 hores.

El fòrum vol ser un espai obert per reflexionar conjuntament sobre quin futur volen per la seva comarca. Concretament, s'hi presentaran les línies estratègiques de l’Impulsa 2026 i es donarà veu a la ciutadania per proposar i debatre els futurs projectes del territori.

Les persones interessades a participar-hi poden confirmar assistència a través d'aquest formulari.