Punt TIC

Setmanari Punt TIC
05 de febrer - núm. 688

 
 
Reviu l`ALL DIGITAL Summit 2017 en vídeo!
 
Reviu l'ALL DIGITAL Summit 2017 en vídeo!
 

Més de 150 participants, 26 països i 92 organitzacions van trobar-se a Barcelona l'octubre de 2017 en la trobada anual All Digital Summit. L'esdeveniment va reunir agents i entitats que desenvolupen projectes tecnològics per afavorir la cohesió i la transformació social, sota el lema "Competències digitals per la innovació social". Us compartim un vídeo, on trobareu els millors moments i les intervencions d'alguns dels seus ponents!

 
 
Covocatòria
 
L'Institut de Tecnologia de Massachusetts busca joves innovadors
 

Cada any, MIT Technology Review, la revista de l'Institut de Tecnologia de Massachusetts (MIT), elabora una llista amb les persones innovadores més prometedores del món. Són joves menors de 35 anys que destaquen en camps com la biotecnologia, la intel·ligència artificial, les telecomunicacions o Internet, entre altres. Fins al 12 de març estarà obert el període per presentar candidatures a la convocatòria europea.

 
 
Mobile Week Barcelona
 
Itinerari sobre ètica i tecnologia, a la Mobile Week Barcelona
 

Del 15 al 24 de febrer tindrà lloc el Mobile Week Barcelona, iniciativa de Mobile World Capital, que pretén ser un espai obert per a la reflexió sobre la transformació digital a través de l’art, la ciència i la tecnologia. Un dels eixos de la setmana serà la relació de la tecnologia amb l'ètica. Us aportem material per anar escalfant motors i un itinerari per no perdre-us les activitats de la mWeekBCN sobre ètica i TIC!

 
 
 
 
LA XARXA
 

Cartell dels cursos del Punt TIC de l`Alta Ribagorça

Formació en TIC a Alta Ribagorça per a aquest hivern i primavera

En breu començarà a l'Alta Ribagorça el programa de formació en TIC per a la temporada d'hivern i primavera. Cursos d'ajuda a la preparació per a l'obtenció dels nivells bàsic i mitjà del model d'acreditació ACTIC, ofimàtica, imatge digital, presentacions multimèdia, etc.Treballant amb Arduino a Colectic

Colectic impulsa la cultura maker al barri del Raval

Amb el projecte Makers per la inclusió, la cooperativa Colectic (abans El Teb) i el seu Punt Òmnia volen treballar tècniques i tecnologies relacionades amb la cultura maker i la fabricació digital amb infants, joves i persones adultes del barri del Raval de Barcelona. 
 
NOTÍCIES
 

Lgotip del portal web 11 de Febrero

L'11 de febrer se celebra el Dia Internacional de la Nena i la Dona a la Ciència

Durant tota la primera quinzena del mes hi haurà activitats arreu del món, també a Catalunya, amb l'objectiu de promoure les vocacions científiques i tecnològiques de les noies. A Barcelona es faran taules rodones, conferències, tallers i, fins i tot, un concurs de monòlegs.

 

Dia de la Internet Segura 2018:

El respecte a l'hora de crear i compartir, eix del Dia de la Internet Segura

Demà, 6 de febrer, se celebrarà arreu del món el Dia de la Internet Segura 2018 (Safer Internet Day), que pretén promoure un ús segur i positiu de les tecnologies digitals, especialment entre infants i joves. Internet Segura se suma a aquesta iniciativa i fa campanya amb l'etiqueta #ComençaAmbTu.

 
 
 
AGENDA
 
 
Taller: Participació política a través d’Internet
Del 9 al 17 de febrer, Casal de Barri de Diagonal Mar , Barcelona [+info]
La nova Llei. Innovació disruptiva
13 de febrer, Col·legi de l'Advocacia de Barcelona [+info]
Robòtica i electrònica creativa amb Scratch per Arduino
14 de febrer, Citilab, Cornellà de Llobregat [+info]
Sessió informativa de l'Innobus
15 de febrer, Citilab, Cornellà de Llobregat [+info]
GDG DevFest Tarragona 2018
17 de febrer, Universitat Rovira i Virgili (FURV-CTTI), Tarragona [+info]
Mobile Social Congress 2018
Del 27 al 28 de febrer, Pati Manning, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC