Dades de la persona participant
A quin curs vols inscriure't?
Oferim una aproximació a la innovació social digital com una manera de treballar que permet la detecció i la resolució de reptes socials a través de la participació de tots els agents del territori.
Tractarem coneixements i eines necessàries per a poder dur a terme la comunicació digital mitjançant totes les eines disponibles i les estratègies de comunicació a través de les xarxes socials.
Coneixerem els tràmits digitals més habituals i reflexionarem sobre com vetllar per la protecció de dades de les persones usuàries.
Consentiments
Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC

Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.

Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.

Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu.

Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.

Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç

Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.