Inscripció al curs "GetFacts - Les coses clares" (persones majors de 25 anys)

Les coses clares!

Gràcies per apuntar-te al GetFacts "Les coses clares". Aquest qüestionari està orientat a ajudar-nos a adaptar la proposta a allò que t'interessa, en la mesura del possible. Tota la teva informació personal s’utilitzarà només per comunicar-nos amb tu, per personalitzar la teva experiència i amb finalitats d’avaluació del funcionament del curs. A efectes de recerca, les teves dades seran anonimitzades. 

Dades personals
AvançatInermediBaix
castellà
català
anglès
sí, la faig servirno, no la utilitzo
Facebook
YouTube
Instagram
Pinterest
Tiktok
Twitter
WhatsApp
Snapchat
experiència i opinions

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.