Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

World Work Innovation (WWi) Summit

Des del 26/11/2015 - 09:00
fins el 27/11/2015 - 18:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
World Work Innovation (WWi) Summit
World Work Innovation (WWi) Summit, per WWi. 2015. Llicència: Tots els drets reservats

La World Work Innovation (WWI) Summit és una trobada sobre com liderar les organitzacions en la innovació en el treball. La cita s'allargarà durant dos dies i vol mostrar als assistents les tendències més trencadores en la forma de treballar que han portat a l'èxit a empreses com Microsoft o Zappos.

La trobada s'organitza a través de ponències breus i tallers pràctics i vol oferir una visió global de tots els agents que estan motivant aquests canvis, com ara les universitats, les nstitucions, els Millennials, les start-ups o el lideratge en femení.

El programa complert d'activitats pot consultar-se a la web de la WWI. A més de la part més “formal”, que es desenvoluparà a l'espai Valkiria Hub Space, els assistents podran conèixer les experiències i bones pràctiques de les empreses i institucions més innovadores de la ciutat, a través d'una ruta guiada pel 22@. El tour els portarà a diferents espais d'innovació, startups, universitats, empreses i centres tecnològics.

"La finalitat d'aquesta trobada és que els assistents assimilen noves tècniques i valors que puguin incorporar al dia següent en el seu lloc de treball, ja siguin CEO, freelancers o treballadors per compte aliè. Tothom hauria de conèixer a fons la cultura empresarial que ve per no quedar-se enrere", comenta Yolanda Triviño, directora de Valkiria Hub Space i co-organitzadora de WWI Summit.

Detalls del curs

Data: 
dijous, 26 novembre, 2015 - 09:00 a divendres, 27 novembre, 2015 - 18:00
Lloc:
Valkiria Hub Space
Carrer Pujades, 126 Barcelona