Logotip de l'esdeveniment WebVisions
Logotip de l'esdeveniment WebVisions.

WebVisions explora el futur del disseny, la creació de continguts, l'experiència de l’usuari i l'estratègia de negoci en un esdeveniment que inspira l'aprenentatge, la col·laboració i l'esperit d’empresa. Enguany, una de les edicions d'aquest esdeveniment se celebrarà a Barcelona, del 27 al 29 de juny. Serà a l'Escola Superior de Disseny ELISAVA (La Rambla, 30).

El programa de WebVisions Barcelona inclou tres dies de sessions, conferències i esdeveniments especials impartits per experts. Els dies anteriors, però, ja tindran lloc d'altres activitats relacionades amb l'esdeveniment:

  • Workshop d'Arduino per a infants, el dimarts 25 de juny, de 10.00 a 16.00 hores, a l'espai de coworking Makers of Barcelona (Carrer Bailèn, 11, Barcelona).
  • Rock n Roll Startup, el 25 de juny a les 19.00 hores, al Rita Blue (Plaça Sant Agustí, 3, Barcelona).
  • Hackathon for Social Good, on experts en web i mòbils es trobaran per de manera col·laborativa crear programes i aplicacions per beneficiar entitats sense ànim de lucre.
  • Studio Tours, el 26 de juny es farà una visita guiada per diferents espais de coworking, estudis de disseny, universitats, etc. Començarà a les 13.40 hores, a ELISAVA.
  • Welcome to the Revolution: Makers + WebVisionaries, trobada a Makers of Barcelona, el 26 de juny, a les 20.00 hores.

 

Quan

On

Escola Superior de Disseny ELISAVA
La Rambla, 30
08002