Imatge de ciberseguretat
Imatge de ciberseguretat. 2 020.

El pròxim dimecres 28 de juny, de 16 a 17 hores, la sessió formativa en línia posarà el focus en oferir eines, pautes, consells i recomanacions per a dissenyar una estratègia efectiva de seguretat. Participa-hi!

Et preocupa la seguretat digital de la teva entitat? Estàs preparat/da per a protegir les teves dades i per a garantir la seguretat de la informació a la teva entitat? Sabies que les entitats socials són cada vegada més vulnerables als ciberatacs? El pròxim dimecres 28 de juny, de 16 a 17 hores, la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya a través del projecte m4Social i amb la col·laboració del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya organitzarà un webinar sobre ciberseguretat. La sessió formativa en línia posarà el focus en oferir eines, pautes, consells i recomanacions per a dissenyar una estratègia efectiva de ciberseguretat.

El webinar ‘Una greu amenaça per a les entitats socials: la ciberseguretat. Coneix els conceptes bàsics i aprèn habilitats per a protegir la teva entitat’ estarà dinamitzat per Carles Ortiz, enginyer voluntari i expert en seguretat digital i en ciberseguretat. Durant la sessió, s’exploraran els reptes específics als quals s’enfronten les entitats socials en termes de ciberseguretat i s’oferiran estratègies pràctiques i consells per a protegir els sistemes i per a salvaguardar la informació confidencial. Entre altres, s’abordaran els riscos cibernètics més comuns i com identificar-los, les mesures efectives per a prevenir ciberatacs i per a protegir les dades, la importància de la conscienciació i de la formació en ciberseguretat i els recursos disponibles per a entitats.

Les persones interessades poden apuntar-se a través d’aquest enllaç en línia.

Quan

-

On

Format virtual