Logotip Volcànica.cat
Logotip Volcànica.cat.

Volcànica.cat és una festa de les Noves Tecnologies obert a tothom interessat en les tecnologies tant si ja les coneix com si és nou o nova en aquests temes. La cinquena edició d'aquesta festa tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 de juliol, al Bosc de Tosca (Les Preses – La Garrotxa).

Per segon any consecutiu, Volcànica.cat se celebrarà conjuntament amb el SummerCampGarrotxa, un esdeveniment a l’aire lliure on els aficionats a la informàtica comparteixen coneixements.

Volcànica.cat i SummerCampGarrotxa compten, així, amb tres espais diferenciats:

  • Zona de jocs i competicions, un recinte tancat on un límit de 100 persones portaran el seu ordinador i participaran en les competicions i activitats, aquestes s’han d’inscriure a través de la web www.volcanica.cat.
  • Zona Summercamp Garrotxa, una carpa a l’aire lliure on una sèrie de persones portaran el seu portàtil i intercanviaran experiències i coneixements, aquestes s’han d’inscriure a www.hacklabs.org/summercamp.
  • Zona oberta al públic, per tal de donar a conèixer aquests tipus d’esdeveniments i oferir més activitats no lúdiques: hi hauran tallers, xerrades i activitats sobre noves tecnologies durant tot el transcurs de la festa. Tothom pot venir a veure-ho i participar.
     

Més informació:

Quan

On

Bosc de Tosca
Bosc de Tosca
17178