Part del cartell de les jornades 2.0 a Valls
Part del cartell de les jornades 2.0 a Valls.

Dimecres 29 de maig a les 20.00 hores continua el cicle de xerrades dins del programa de Jornades 2.0, organitzades per Vallsgenera amb l'Hotel Class de Valls. Aquestes jornades s'emmarquen dins de la celebració dels 10 anys del Punt Òmnia de Valls i és la penúltima d'aquesta temporada. La cloenda d'aquest cicle de 10 xerrades serà el dia 19 de juny i vindrà el Daniel Marco, director d'Idigital, de la Dir. Gral. de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, que ens parlarà de l'estratègia digital a Catalunya.

La xerrada de la setmana vinent TIC lliures a la jornada laboral, estarà a càrrec de dos joves emprenedors TIC de Valls i comarca, l'Iker Bilbao i el Jordi Flores, tots dos amb una àmplia experiència en el món de les TIC i, en particular, en l'àmbit del software lliure.

Els ponents ens explicaran què són les alternatives lliures i de quina manera poden ajudar a empreses i emprenedors, especialment en un moment de crisi com l'actual. Ens donaran també exemples d'actuacions i serveis que es poden derivar de l'aplicació d'aquestes alternatives al món empresarial.

També ens parlaran de la seva experiència com a emprenedors, de les dificultats que s'han trobat i de les oportunitats que veuen tant a l'aplicació de les alternatives lliures a l'empresa, com al mercat laboral per als professionals de les TIC.

Fitxers adjunts

Quan

On

Hotel Class de Valls
Passeig del President Tarradellas, 43800 Valls,Tarragona, Tarragona ‎
43800