Telecentre-Europe Summit 2013
Telecentre-Europe Summit 2013.

La Telecentre-Europe Summit 2013 tindrà lloc del 23 al 25 d'octubre de 2013, a l'hotel Cavalieri de Malta. L'objectiu principal serà la creació d'un full de ruta de la inclusió digital per a la capacitació digital, que mostrarà com els telecentres estan cobrint el camí que fan milions de persones per arribar a millors habilitats, millors llocs de treball i una vida millor.

Serà la sisena trobada anual de la xarxa europea de telecentres i la primera de UniteIT (Uniting Europe through digital empowerment), una xarxa creada per Telecentre-Europe AISBL juntament amb set de les seves organitzacions membres i la Unió Europea d'Estudiants (ESU), que busca conscienciar i fomentar l'intercanvi i l'acció conjunta per superar la bretxa digital.

UniteIT té com a objectiu l'intercanvi de coneixements, l'intercanvi de pràctiques, establir debats en temes claus i desenvolupar nova associació estratègica entre els actors en els dominis socials per contribuir a superar la fractura digital i promoure l'adquisició de competències digitals dels grups en risc d'exclusió.

Més informació sobre la trobada.

Quan

On

Hotel Cavalieri de Malta
Spinola Road
3019