Logo TEDxBarcelonaWomen
Logo TEDxBarcelonaWomen.

Emprenedores socials d’Algèria, Egipte, França, Grècia, Israel, Líbia, Marroc, Palestina, Turquia, Catalunya i Espanya participaran a l'esdeveniment TEDxBarcelonaWomen, que se centrarà en l’apoderament de les dones al Mediterrani. Tindrà lloc dissabte 1 de desembre, a l'Espai Francesca Bonnemaison, Barcelona.

El tema central de l'esdeveniment TEDxBarcelonaWomen serà “Innovating Empowerment: com es duu a terme l’empoderament de les dones al voltant del Mediterrani”, amb l'onbjectiu de contribuir a la visibilitat de les dones que des de la perspectiva de l’emprenedoria social treballen per aconseguir canvis en processos i estructures que estenen la situació desfavorida i subordinada de les dones, prenent com espai físic i cultural de referència el Mediterrani.

La jornada coincidirà amb l'esdeveniment TEDxWomen 2012, que tindrà lloc el 30 de novembre i l'1 de desembre a Washington , Estats Units, amb el lema “The Space Between” (L’espai intermedi). Així, de 9.00 a 14.00 hores es faran ponències a Barcelona i a la tarda, de 14.30 a 18.00 se seguirà la retransmissió de la trobada de Washington.

Quan

On

Espai Francesca Bonnemaison
Sant Pere Més Baix, 7
08003